Těch post-season otazníků je tam ovšem hned několik. Samotný trejd zbytkové zátěže by byl možná dehonestující, ale bohužel čistě ekonomické řešení. Napadlo mě i řešení, kdy by se Pavlův roční hit trejdl za ochotu zároveň přebrat nějaký obstarožní kontrakt (Franzen, Weiss).. variant hodně, možností hodně, několik bodů, které by se měly dořešit.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Za mě prostě logický a jediný řešení. Je to z jeho strany, ne ze strany DRW. Už tak je těch problémů nad hlavu a toto je další, zásadní. NHL je prostě business a příští rok mě bude zajímat sezóna 16/17. To, co odehrál a udělal pro Wings nezapomenu, naopak jeden z důvodů, proč teď vlastně píši do tohoto topicu. Ale nějaké formality mě nezajímají... :frajer2:
Pretože tu už ide o dobro organizácie. Máme i tak dosť zlých kontraktov, načo si máme na rok nechať ďalší, keď máme solídnu šancu ho posunúť niekam, kde sa im to zíde, aby sa dostali vôbec nad platovú podlahu?Ninety91one píše:pokud nastane tato varianta, tak je to pro me EXTREMNE nechutne. Vubec ani nechapu, ze to nekdo z vas dokaze napsat.
Sám Pasha vyjadril súhlas, keďže má NMC a NTC. Poď do toho, dedek.
No, myslím, že teď se bude během měsíce vyjednávat ohledně nových smluv atd., aby bylo vše připravené na otevření přestupů.
Jako Ken a to jeho prohlášení, že to nespěchá, to mě rozebralo. Tvl, bude se řešit prodloužení Mrázka, případný trejd Howieho, vykopnutí Richieho, KFQ, případná smlouva pro Helmuta, Ken bude chtít kickin´ tires beztak, těch 7.5M v hitu tam hraje svinsky velkou roli. To musí být rozlousknuté asap.
Jako Ken a to jeho prohlášení, že to nespěchá, to mě rozebralo. Tvl, bude se řešit prodloužení Mrázka, případný trejd Howieho, vykopnutí Richieho, KFQ, případná smlouva pro Helmuta, Ken bude chtít kickin´ tires beztak, těch 7.5M v hitu tam hraje svinsky velkou roli. To musí být rozlousknuté asap.
Pokud by skoncil Dats, Hank, Kronner, Ericsson a odesel Kyle, tak bych vubec nebyl proti si Richardse nechat, me se jeho vykony pacily A jinak to s tim Datsem neberu, to mi ani nepiste..aby chudak skoncil nekde v..prdeliJKL píše:No, myslím, že teď se bude během měsíce vyjednávat ohledně nových smluv atd., aby bylo vše připravené na otevření přestupů.
On nikde neskončí, papírově se vypíše z NHL. To, co zbyde, není on. V podstatě by se netrejdoval on jako hráč, ale jen účetní položka, která by po něm zůstala. Prongera taky nikdo nepovažuje za hráče Arizony.
Jo, Riche klidně nechat, souhlas, ale ne tak, aby blokoval Manthy, 2A a spol.
tvl, ja nejsem vrabejka, me nic nevysvetluj. Tyhle moresy se proste v Detroitu nenosi, Dats neni nejaky Pronger nebo jina hruza, aby objizdel jine tymy. Holt si to meli trosku jinak spocitat, porad verim, ze Dats u nas jeste tu jednu sezonu da.JKL píše:On nikde neskončí, papírově se vypíše z NHL. To, co zbyde, není on. V podstatě by se netrejdoval on jako hráč, ale jen účetní položka, která by po něm zůstala. Prongera taky nikdo nepovažuje za hráče Arizony.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé