Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Presne tak ako si napisal Detroitu sa darilo velmi dobre kym nemal zranenych hracov, ale ako nahle ma zranenych hracov tak to neni ten Detrot aky pozname. Aspon tu sa ukazalo, ze aj Detroit je neskutocne slaby bez svojich hracskych oporPhilly-The Scud píše:Tak nyní se konečně ukazuje, jak Det těžil z toho, že měl kompletní kádr a že měl kliku, nyní když mu chybí pár hráčů, tak to již žádná sláva není....... !!!!
Neboj,silácké řečičky si dobře pamatuju a připomenu na jaře!Philly-The Scud píše: Det si Dallásek ještě v souboji o Presidentovu trofej podá a zbudou Vám jen oči pro pláč a v 1., max. 2. kole jdete z kola ven........ :frajer2: !!!!
Nemůžeš ale srovnávat jablka s hruškama(to není o tom,jestli je Lid a Raf lepší,než Zub s Bou),Detroit hrát zanďoura jako Dally nechce a ani neumí,hrají prostě hodně dopředu-ofenzívně,takže jak jsem psal,absence Lidase,Rafyho a Kronwalla je v rozehrávce akcí zatraceně vidět.Tím trpí prakticky celý tým zvyklý na kombinace s nimi,protože zapojit aktivně do hry dopředu obránce z farmy,je podle mě mnohem horší,než ho postavit před bránu,aby jen zastavoval a vyhazoval puky.Detroit hraje prostě zcela odlišný styl,takže má bohužel ztráta klíčových hráčů,těžší dopad na celou hru týmu.Philly-The Scud píše: Ani v nejmenším, jestli se domníváš, že Lid je lepší než-li Zubov a Raf než-li Boucher tak si to mysli, já Ti to neberu Crabe......... !!!!
Já o voze,Ty o kozePhilly-The Scud píše: To by mě zajímalo, s kým jiným by jsi chtěl Lid srovnávat, když ne se Zubovem....... :frajer2: !!!!
Tohle me prijde celkem vtipny. Brilantni myslenkaTak nyní se konečně ukazuje, jak Det těžil z toho, že měl kompletní kádr a že měl kliku, nyní když mu chybí pár hráčů, tak to již žádná sláva není....... !!!!
Noo tak to teda by som s takou istotou netvrdil, urcite patri medzi horucich kandidatov. Jeho dominancia je velmi silna, napriklad aj tento rok body a +/- tam nema konkurenciuPhilly-The Scud píše:No barrki, Lid je možná nejlepší evropský BEK v historii, ale určitě ne hráč......... :frajer2: !!!!barrki píše:Ale ved to je jasne, ze ked chyba najlepsi Europan, ktory kedy hral v NHL, zo 62 odhratych zapasov ma 57 bodov a +39, tak je jasne, ze sa to musi prejaviťPhilly-The Scud píše:Vám chybí Lid a hrajete PLEČKU....... :frajer2: !!!!
Ee, nesuhlasim... Odvolavam sa na casopis The Hockey News, ktory ho vyhlasil za najlepsieho europskeho hraca, ktory kedy zabludil do zamoria :frajer2:Philly-The Scud píše:No barrki, Lid je možná nejlepší evropský BEK v historii, ale určitě ne hráč......... !!!!barrki píše:Ale ved to je jasne, ze ked chyba najlepsi Europan, ktory kedy hral v NHL, zo 62 odhratych zapasov ma 57 bodov a +39, tak je jasne, ze sa to musi prejaviťPhilly-The Scud píše:Vám chybí Lid a hrajete PLEČKU....... :frajer2: !!!!
No,to si nejsem moc jistý,to co teď předvádí Detroit v posledních zápasech,to je jedním slovem UBOHOST!!!V Edmontonu znovu absolutně neškodní,mohli by hrát celou třetinu 5 na 3 a stejně by Garonovi gól nedali!Alex píše:.Je pravdou,ze my moc nepotrebujeme posilnovat,ale pre spestrenie mohol nejaky ten vacsi trejdik spravit