Detroit podle mne nemusí věšet hlavu.Krátkodobá výsledková krize,to se během dlouhé základní části stane komuko-li.V PO už budou zase šlapat jako hodiny.Rozhodně aspirant na finále!!!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Neříkal jsem, že jim to hned půjde, ale to, že play-off je jiná soutěž je pravda! V základní části se hraje mnohem víc "nezodpovědnějc" než v play-off. V něm uspějí týmy s propracovanou obranou.Crab píše:Nevím, proč si všichni představují, že v play-off se luskne prstem a najednou všem týmům všechno jde. Obvykle v jakém rozpoložení vstupují do play.off, tak následně hrají.
Co k tomu dodat,jedno obrovské trápení a neskutečná Turcova haluz.Pěkná bitva,drama do samého konce.Podle mě,už si Detroit s absencí 3hráčů zákl. sestavy neví radyCrab píše:Tak kulový
No,tak to naštěstí nehrozí,ale o to nejde,nejdůležitější bude vstup do play-off a tak je jen dobře,že se PO nehraje teď,to by mohlo mít docela rychlý průběh.Philly-The Scud píše:To víte pánové, Dallásek jede tak neskutečně. že to jinak ani dopadnout nemohlo......... :frajer2: !!!! A to ještě nevíte, že přijdete i o Presidentovu trofej........![]()
![]()
!!!!
Dallásek je přeci jen úplně jiný kalibr,hraje teď opravdu moc dobře(to musím,ač nerad objektivně uznat)a myslel jsem to spíš z legrace,ale teď to myslím vážně. :frajer2: Nicméně i přes to trápení kterým zrovna Wings procházejí,byli vyrovnaným soupeřem a šance tam min. na remízu měli.Holt v koncovce se chatrná psychika projevuje nejvíc a tak poprvé(a také naposled),vyšli letos s jinak v klidu hratelným Dalláskem naprázdno.Dnes už to ale bude o něčem jiném a opravdu věřím v prolomení černé série!!!Philly-The Scud píše: Jsem Baffy rád, že to bereš pozitivně, ale neměli jste dát ve 4 i Dallásek........![]()
??
Av´s Vás vyprovodí sviňským krokem...........![]()
!!!!
nhl.cz píše:Klíčový bek mužstva bude chybět řádově týdny, nikoli měsíce, jak u vážnějších zranění kolen běžné. „Nevypadá to jako cokoli vážného,“ ujišťoval sebe i novináře kouč Mike Babcock. „Nevím, zda bude chybět týden nebo deset dnů, ale dostal na to něco hojivého a uvidíme. Potřebujeme ho každopádně zdravého.“