Nedíval jsem se jak jsem slíbil tak čumím na sestřih a vidím klasika vedení 3:0 po EN a bác a třepeme se ve vlastním pásmu o výhru nad ŠavlemaNinety91one píše:ti nymandi si jeste nechali dat dva goly? a ven

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
scenar byl predem jasny. Buffalo rozhodne nechtelo vyhrat a podle toho hralo..ale pak si asi pred koncem rekli, ze prece jenom nejaky ten gol na nasoli a tak to nakonec dopadlo. My vubec nemame vliv na nas vykon. Je to pouze o tom, co zacne hrat souperCreeper píše:Nedíval jsem se jak jsem slíbil tak čumím na sestřih a vidím klasika vedení 3:0 po EN a bác a třepeme se ve vlastním pásmu o výhru nad ŠavlemaNinety91one píše:ti nymandi si jeste nechali dat dva goly? a ven![]()
Pasha píše:Je zaujímavé, ako sa situácia s brankármi otočila. Kým väčšinu sezóny Howie tak nejak postupne odchádzal a bolo na ňom vidieť minimum sebavedomia, Mrázek nastupoval potom prakticky stále. Teraz je všetko o 180 stupňov opačne. Mrázek zdá sa stratil formu, kdežto Jimmymu sa vrátila. No, smerom k letným mesiacom je to zaujímavé, hlavne z pohľadu ďalšej Mrázkovej zmluvy.
I keď jedno je jasné, tie jelitá pred bránou by nedokázal zachraňovať celý rok ani Hašek, ani Brodeur.
Stále sme v hre, ale som skôr skeptik.
Ale už mi to připadalo nedůstojné — vůči němu. Hůře vnímá a… stačilo švenknout kamerou, nechat zatleskat a pustit sestřih.AndyF píše:Vzdyt uz byl jednou nohou na pravde bozi.. Na to vypada jeste dobre.JKL píše:Jinak, Gordie vypadá hodně špatně, někde už zamboni pomalu leští nebeský led.
Málem jste rupli s Jets a Arizona vás vázala ta top forma je prostě pryč. Los máte nejtěžšíRono píše:Tak to jsem rád, že až 3-1-1 in last 5 znamená ztracení formy. To pak teda s formou budem mít 5-0-0.vrabejka píše:Flyers ztrácí formu
Máme imo na stejné úrovni jako Detroit + zápasu k dobru.mají těžký los
proste nemate formu a nerus !Rono píše:Tak to jsem rád, že až 3-1-1 in last 5 znamená ztracení formy. To pak teda s formou budem mít 5-0-0.vrabejka píše:Flyers ztrácí formu
Máme imo na stejné úrovni jako Detroit + zápasu k dobru.mají těžký los
Nemáš pravdu! V březnu jsme vyloženě nezvládli zápas s Oilers, proti Pens jsme byli v podstatě bez šance a zpackali jsme závěr zápasu s Busem. V ostatních 11 zápasech jsme byli vyrovnaným či lepším mužstvem na ledě bez ohledu na konečný výsledek!vrabejka píše:Málem jste rupli s Jets a Arizona vás vázala ta top forma je prostě pryč. Los máte nejtěžší