Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ale neber to tak vážně! Pustil jsem trochu jízlivosti a už prchám.Creeper píše:Ty woe my začínáme být (Holly) terč, což mne neskutečně sere a mrzí. Protože my true fans s tím prostě nic kuwa neuděláme. Je mě z toho blivno, až jsem si dál pár panáků slivkyPhilly(p) píše:Váš GM má přichystanou hokejovou trafiku v Pekingu až za dekádu skončí v Detroitu.

Máme dva body. Ale extra přesvědčivý výkon to nebyl, po první třetině jsme je pak pouštěli do hry a přestříleli nás. Super AA, Mantha byl vidět a tenhle typ hráče mi chyběl.
Výborný Howie, IMHO má teď lepší formu a nechal bych ho víc chytat. Škoda, že mu Smith svým hloupým vyloučením podělal nulu.
Zelený totální marnost a Q je taky lepší nevidět. Ani DK se teď nepředvádí v nejlepším světle. Big E měl jeden ze svých lepších dnů.
Výborný Howie, IMHO má teď lepší formu a nechal bych ho víc chytat. Škoda, že mu Smith svým hloupým vyloučením podělal nulu.
Zelený totální marnost a Q je taky lepší nevidět. Ani DK se teď nepředvádí v nejlepším světle. Big E měl jeden ze svých lepších dnů.
Dnes holomajzna, ale relativně v klidu jsme ten zápas dovedli ke dvoum bodům. Moc nechápu, jak to ten Blash točí. Chápu Glenda na vhazování v obranným, ale aby lajny nastupovaly celý zápas jinak...to mi přišlo dost divný včera. Na Q už se i fakt dívat nechce, na Floridě nastoupí Kronwall. Smith pokračuje klasicky v nevyzrálých výkonech. E hraje s Marchenkem poměrně solidně, až na ten turnover z minulého zápasu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé