Jen doplnění ještě k zápasu. Myslím si, že zápas jednoznačně ovlivnil zákrok Abbyho na Barkova (podle mě čisté, ale pochopitelně to muselo rozjitřit emoce, možná to bude mít přesah přes tento zápas, uvidíme dle zdravotního stavu Barkova). Od tohoto momentu začal být zápas hodně vyostřený, nervózní. Právě tomu připisuji tu podrážděnost Jardy a citelné zpřísnění posuzování zákroků od rozhodčích. Bylo nasnadě, že zápas budou rozhodovat special teams. Už jsem to zde jednou psal, přijde mi, že jsme letos silní ve hře 5 na 5. Umocňuje to naše současné složení lajn. AA neměl dnes ani 6 minut. Proto se musíme vyvarovat těch zákroků, obzvlášť když rozhodčí čekají na každý náznak faulu. Jako ten interference Kindla, když je přímo před rozhodčím, co očekával? To samé Ekblad, neunášel ten průběh, tak si to neodpustil. Dnes se prostě tyto zákroky pískají. Pro obránce je to vydatně stížená pozice, ale musí se s tím vyrovnat (těží z toho beci, kteří mají lepší obratnost, rychlost a čtění hry). No, ten Ericsson, co si budeme povídat. Motal se tam teda slušně a zakopl bych řekl o čáru, o sebe a o protihráče. Taky důležitý moment, Florida přišla možná o největší šanci zápasu a naději na zvrat (ale nám zas nebyl uznán gól). Musím smeknout před Euro twins a alespoň prozatím přiznat můj omyl při hodnocení této lajny. Dnes opanovali led, Abby výborný support. Jinak na Ericssona jsem už zvyklý, ale co mě u něj nově vytáčí jsou ty vcelku jasné puky v oslabení, co má na hokejce a nevyhodí. Růst DeKeysera mě hodně těší. Má ještě velký potenciál. Pro mě osobně už teď náš jasný top pair obránce.
Tak jméno Big Buffa se holt hodně skloňovalo v souvislosti s trade deadline.
Ta nabídka prý Jardovi ležela na stole 2012, před příchodem z KHL. Phila nabídla víc a Detroit nedorovnal a stáhl nabídku.
Tak jméno Big Buffa se holt hodně skloňovalo v souvislosti s trade deadline.
Ta nabídka prý Jardovi ležela na stole 2012, před příchodem z KHL. Phila nabídla víc a Detroit nedorovnal a stáhl nabídku.