od
Pasha » sob 06. úno 2016 00:35
Tak som sa dajak chcel aj vyjadriť o tom, čo ste tu písali a pridať svoj názor, ale v podstate ste takmer všetko povedali. Zisk Hudlera by bol aj na jedno play-off (čítaj jednu sériu, ak sa Mrázek totálne nepostaví na prilbu) zbytočný a nemyslím si, že by sme ako protihodnotu poslali Howieho a 2nd/3rd rounder, budú pýtať viac.
O zmenách v tíme sa dá napísať záverečná bakalárka, ba dokonca diplomovka, o tom niet pochýb, takže až bude čas (niekedy v ďalších týždňoch, čo ja viem

), možno sem pridám svoj názor na to, ako by som chcel, aby sa náš tím obmenil smerom k ďalšej sezóne, možno dvom. Len musím si všetko premyslieť a zoceliť myšlienky dohromady.
Z posledných dvoch zápasov som veľa nevidel, ale zdá sa, že som o nič neprišiel. Uvidíme, čo v sobotu Isles. Chytila ma istá skepsa, ak sa náš útok nejak zázračne neprebudí, nedajbože by Mrázekovi odišla forma, tak neviem-neviem, čo by s nami bolo. V konečnom dôsledku by mi jeden rok bez play-off žily netrhal, ak by sa u nás mali veci pohnúť k lepšiemu. Toť vše nateraz.