To tam už jako není sestřih nej akcí a gólů ze zápasu ? To je hnus velebnostiPK píše:Redesign webu nhl.com a update aplikací pro iOS (iPad, iPhone), pokud je také někdo používáte…

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Qčko hotový uherák a u prvního gólu si Kužel nechá držet hokejku a čumí pod nohy na puk, který leze přes brankoviště. O to víc je to horší, že jsou to ted přímé body v divizi.Jirik19 píše:No ty vole, kluci zapracovali na koncovce....z toho se chce normálně blít. 3.gól těžká zívačka, Qčko totál salám, mamka ho asi nepochválí.
No nic, Panthers rubneme.
Bohužel je to pravda. Čekal jsem něco po ASG (sám nevím coJKL píše:Půjdem dolů. Důvody jsou tu popsány na desítkách stran, těžko napsat něco nového.
Škoda, že chybí pár zvučných jmen na naší straně(gólmani, Serjoža, oba Slávové, Shany .... z '02 Luk a Brett), ale i tak je to mazec. Tohle bude parádaPK píše:Slintám na zprávami o Alumni Game. Pánové, to jsou jména, která jsem hltal před dvaceti lety
Pokud vím tak je málo kdy k vidění, aby B2B zápas chytal jeden brankář. Navíc Mrázek proti Bolts nějak neexceloval. Teď máme 5 zápasů doma kde hrajeme mizerně a radši ani netipuju kolik bodů uhaluzíme. Skoro všechno přímí konkurenti v boji o PO nebo zápasy, kde by jsme sakra potřebovali bodovat, ale s tou soft salám obranou to nepůjde.JKL píše:By mě zajímalo, kdo tlačí Howarda furt do branky. Má skromná teorie je, že si to vybrečel u Hollanda. Máme hot brankáře, který dovede ukrást zápasy,.