od
Novis44 » úte 05. led 2016 23:12
Tak mně hodně zlepšilo hokejově náladu WJC 20. Letos to bylo se vším všudy. Kromě tedy výraznější české stopy.

Moje postřehy k našim hráčům jsou: Holmstrom - Hrál tak, jak jsem čekal, stylem úplný Homer, aby jednou mohl obléct dres Wings, tak musí zlepšit bruslení. Svechnikov - hrál 1. lajnu, ale nebyl extra viditelný, prý mu to na reprezentační úrovni tolik nejde dlouhodobě, přesto ukázal vysokou hokejovou inteligenci, rychlý ruce a fyzickou odolnost, navíc vypadá jak ten typický ryšavý, bezzubý hajzlík z ulice, co je v každým průseru, což má u mě plus.

Saarijarvi - Evidentně do něj vkládáme velký naděje a v podstatě naplnil, to co se o něm říká. Diktoval přesilovky a rozehrávku, bude muset pracovat na síle a obranné činnosti. Pottelberghe - Jde cestou jakou šel Hiller nebo Ramo, zachytal slušný turnaj. Hicketts - Dostal se mezi nejlepší 3 hráče Kanady na turnaji. Měl tam 2 zásadní minule, ale jinak hrál hodně směle, vzdor jeho fyzickým parametrům. Ehn - Klasický 4. liner.
Jinak dost zásadní je oživení Frka. Už jsem nad ním lámal hůl, ale na farmě začíná potvrzovat důvod jeho výběru.
Zápas s Jersey byl nuda. Dvoubodová. 3. lajna asi jediná momentálně funguje a pár 52+55 je fakt zážitek. Aspoň ten Mrázič mě těší. Trip bude extra těžký. Miller na svý místo, Jurčo místo Helma, ten do čtvrté. Andy out. Kindl waiver...