Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ohraná písnička. Pokud jim to Blash nebude valit do hlavy a oni nebudou dělat to co mají, tak to lepší nebude.Ninety91one píše:Mimochodem - Kings - 6 obrancu a celkem 13 strel a kazdy obrance vystrelil. Detroit - 6 obrancu a celkem 3 strely pricemz pouze Green a DeKe..ostatni 0 ostrel.
me se teda nelibi vubec. To je jak nejaky AHL/KHL dres. Colorado se mi libi vicePK píše:Viděli jste dresy pro venkovní zápas s Avs? Za mě pochvalné mručení. https://twitter.com/DetroitRedWings/sta ... 6599133184" onclick="window.open(this.href);return false;
jinak teda. Na lgw jsem uz davno prestal chodit, pouze dalsi misto nenavisti jako devilpage.cz. Miller jeste loni zachranoval spoustu situaci a golu a prijde mi i celkem logicke, ze pri zmene trenera tak nejak upadl. A jak sam pises, to neustale cachovani mu asi nesedi. Ale celkove mam Millera rad .. i kdyby to sral pri 5x5, tak v oslabeni je k nezaplaceni. Navic - Miller, Glendy a Shea jsou defakto jedini utocnici, kteri u nas blokuji strelyJKL píše:Na lgrw sem si všiml debaty ohledně poklesu hodnoty Millera. Já si toho všiml hned zkraje, že to není TEN Miller jako 3-4 roky zpátky, nicméně taky nutno říct, že celé lajně neprospělo šachování s posty. S Glendem tvoří stále velmi spolehlivou pk dvojici, podle mě by stálo zato ho ještě na další rok podepsat a zbytečně s jeho postem neexperimentovat.