Obrana dnes zahrála dobře, ale částečně to lze připsat útočné aktivitě Ottawy, ani zdaleka nás nepresovali jako Boston a hra chvilkama totálně ztrácela tempo, ovšem za našeho dvoubrankového vedení. Já bych za posledních pár utkání vyzdvihl Marchenka, čím dál víc nabývá na jistotě a spolehlivosti. Glendovi zápas nevyšel, jak už bylo zmíněno, tak z velké části byl podepsán pod těmi 2 góly a navíc náš 3. gól padl po Glendově vysoké holi, což bylo přehlédnuto. To nic nemění na tom, že to byl konečně gól z tlaku a vůbec předbrankového prostoru. Celkově ta lajna dostala velký ice time a byli hodně silní na puku. Co se týče toho Pulkkinena, tak neoddiskutovatelně zvýšil aktivitu, když byl pár střídání po boku Datsyuka a Larkina. Tatar se herně stále hledá, ale boduje a góly dává. AA má pravidelně asi 9 minut, ale vždy na mě udělá dojem, dnes si zase sám vytvořil asi 2-3 bez nadsázky gólový šance a jeho backchecking je vzorový. Říká si jasně o místo v týmu. Co je ovšem bez nápadu jsou přesilovky. Hra 3 vs 3 by nám měla sedět, ale zahajovací sestava Datsyuk-Zetterberg-Kronwall už podle mě v roce 2015 nemá opodstatnění, není to jen o držení puku, ale i o rychlosti. Jurčo je teď pasé, nenastupoval ani při početnější marodce. Spekuluje se akorát, že je v procesu zlepšování fyzické kondice a jsou s ním dlouhodobé plány...
Davvy » 17 lis 2015, 12:05 píše:Gelinas za Jurča?JKL píše:
Obránci se dnes hodně snažili, např. Kindl zahrál dobře, nicméně z něho nikdy nějaká ofenzivní hvězda asi nebude.
Čo s ním vlastne je? Viem, že ho nemôžete poslať na farmu bez waiveru, ale to už si neťukne či ako? Myslel som, že pod novým trénerom pôjde ešte viac hore. Vy tam tých mladých máte až moc zdá sa (v útoku). Bral by som jurkyho do Jersey hneď.
Nevím co s ním je, jak bylo výš napsané, mluví se o tom, že byl prostě dán na hs a individuální trénink, protože je na tom špatně fyzicky. Víc detailů se neví. Holland teď nic trejdovat nebude, možná na TDL, ale tam si myslím, že se bude chtít spíš zbavit některého z obránců (Smith-Kindl-Q) a útok nechá tak jak je. Výměna Jurča by byla velkým překvapením vzhledem k tomu, že teď téměř nic nestojí.