Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hráči by si měli uvědomit, jaký to má dopad na naše osobní životy Mně se před sezónou zdálo, že Datsyuk prohlásil, že končí u Red Wings, že nechce mít nic společnýho s touto organizací.Ninety91one píše:a dneska abychom se nenudili, tak Ottawa jsem mel sen, ze po prvni tretine to bylo 2-60 na strely. No ani nema moc smysl se domlouvat na vecer, uvidime.
takhle dnes:
Abdelkader-Zetterberg-Nyquist
Tatar-Datsyuk-Larkin
Miller-Athanasiou-Pulkkinen
Helm-Glendening-Sheahan
Přesně takhle jsem si top 6 představoval. Hlavně 2. lajna by měla míchat kartama. V tom bottomu je to zas takový těžko pochopitelný experiment s Millerem ve třetí. Těžko říct, co Blashill zamýšlí. Logický by byl switch Miller > Sheahan, ale uvidíme.
no nevim. Na verejnost prosakly informace, ze hra Flyers a nas neni nahoda. Pry je to predem planovany proces a je v planu, ze zapasy mezi Flyers x Red Wings budou pouzity jako zbrane hromadneho niceni proti Islamu.Novis44 píše:Hráči by si měli uvědomit, jaký to má dopad na naše osobní životy Mně se před sezónou zdálo, že Datsyuk prohlásil, že končí u Red Wings, že nechce mít nic společnýho s touto organizací.Ninety91one píše:a dneska abychom se nenudili, tak Ottawa jsem mel sen, ze po prvni tretine to bylo 2-60 na strely. No ani nema moc smysl se domlouvat na vecer, uvidime.
takhle dnes:
Abdelkader-Zetterberg-Nyquist
Tatar-Datsyuk-Larkin
Miller-Athanasiou-Pulkkinen
Helm-Glendening-Sheahan
Přesně takhle jsem si top 6 představoval. Hlavně 2. lajna by měla míchat kartama. V tom bottomu je to zas takový těžko pochopitelný experiment s Millerem ve třetí. Těžko říct, co Blashill zamýšlí. Logický by byl switch Miller > Sheahan, ale uvidíme.
Po vydařeném a celkově velmi dobře zahraném zápase zbytečně zkomplikovaný závěr, Glend dneska dvě chyby zbytečné. Nějak sem nepochopil lajny a jejich složení, ale ok.. Zní to neuvěřitelně, Ottawu sme přestříleli, jen tak dál, produktivita se dostaví. Některých šancí z posledních (velmi dobrých, až na ty krizové chvilky) deseti minut museli před 3v3 litovat. V prodloužení kromě jedné střely sme vlastně Ottawu vůbec k ničemu nepustili, jem sem čekal, kdy to tam spadne, ti hráči co máme, pro ty je takové prodloužení jak dělané, nakonec Nyq šikovně nezpanikařil a zamyslel se. Green dva body dneska, první asistence byla luxusní. Abdul fajn zápas, Pulkk první dvě třetiny hodně viditelný, Larkin náš v ofenzivě nejlepší hráč, Hank skoro ani nevím že hrál, na Pavlovi jde vidět, že se hodně pomalu rozjíždí, ale je to tam furt.
Obránci se dnes hodně snažili, např. Kindl zahrál dobře, nicméně z něho nikdy nějaká ofenzivní hvězda asi nebude.
Obránci se dnes hodně snažili, např. Kindl zahrál dobře, nicméně z něho nikdy nějaká ofenzivní hvězda asi nebude.
Strucny report se zapasu: https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicket ... 3D&popup=1" onclick="window.open(this.href);return false;Pasha píše:Zápas som nevidel, takže by som prijal nejaký dlhší report, ak sa niekto odhodlá, Creeper?
Gelinas za Jurča?JKL píše:
Čo s ním vlastne je? Viem, že ho nemôžete poslať na farmu bez waiveru, ale to už si neťukne či ako? Myslel som, že pod novým trénerom pôjde ešte viac hore. Vy tam tých mladých máte až moc zdá sa (v útoku). Bral by som jurkyho do Jersey hneď.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé