Banda ? DRW fans ne ? Taky mám slušné nervy jak to dneska dopadneNinety91one píše:vy jste bandajinak, uz ted mam slusne nervy.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Stejný pocit. Bylo to znát v naší rozehrávce z obranné třetiny, která se výrazně zjednodušila. Buď podél mantinelu, nebo o mantinel — ale v každém případě co nejrychleji ven, žádné extra půjčování si puku před gólmanem, což bylo pod Babsem standardní a málem mě z toho pokaždé omývali. Díky tomu rychlému přechodu jsme byli nebezpečnější.Ninety91one píše:Super vykon a super zapas. Z Toronta uz byla citit mirna Babcockovina
jedna vec je jasna. Casto se u nas mluvilo/mluvi o tom, ze mame obrovske talenty a pak jim trva dva roky, nez zacnou v NHL neco predvadet a stejne to porad neni ono. Larkin dal vsem naprdelPK píše:Stejný pocit. Bylo to znát v naší rozehrávce z obranné třetiny, která se výrazně zjednodušila. Buď podél mantinelu, nebo o mantinel — ale v každém případě co nejrychleji ven, žádné extra půjčování si puku před gólmanem, což bylo pod Babsem standardní a málem mě z toho pokaždé omývali. Díky tomu rychlému přechodu jsme byli nebezpečnější.Ninety91one píše:Super vykon a super zapas. Z Toronta uz byla citit mirna Babcockovina
Jasan, od konce první třetiny se to opticky víc srovnalo, ale je tam hromada mladších kluků a ještě nekontrolují konstantní výkon po celý zápas. To přijde. Ale bavilo je to a mě to pak bavilo taky.
tu: http://hokejforum.com/mchat.php#mChat" onclick="window.open(this.href);return false;PK píše:ten chat příště najdu kde, kluci?
jak si do tech pozici najizdi, uplne presne vedel, co dela. Ten ty goly umi davat. A ve treti tretina lajna - Tatar - Larkin - Pulkkinen..no viz Novis. To byl genialni tahJKL píše:Bože, to bylo utrpení tohle, ale ok, individuálně je to ok, jen se to musí ještě dostat do nějakého šejpu
Hank hraje ve velkém stylu, Pulkk výtečně - on má prostě nos na góly, tohle je součást umění a Mrázek, mňo, prostě ...
Sem ani chat nezapínal.