Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak tak, ale treba dnes v noci porazit Nashville, tuto sezonu sme nad nimi zatial v riadnej hracej dobe nezvitazili, tak dnes to snad bude vitazna premiera v Nashville..T.Kopecky píše:nj vyzerá že dostal formu ale to je dobré nech nám pribudajú výhry
Snad to kluci zvládnou,Carolina mě překvapila svou nemohoucností,Detroit ji jasně přehrával.To jsem si myslel,že budou s nimi mít větší problémy.No,v Nashvillu to doufám zvládnou a odpočatý Chris spolu s dobrou obranou,nedovolí domácím bodovat!Let´s Go Red Wingsbarrki píše:Tak tak, ale treba dnes v noci porazit Nashville, tuto sezonu sme nad nimi zatial v riadnej hracej dobe nezvitazili, tak dnes to snad bude vitazna premiera v Nashville..T.Kopecky píše:nj vyzerá že dostal formu ale to je dobré nech nám pribudajú výhry
A bude chytat Chris Osgood takze OZZIE DO TOHO!!!
Tak Ozzy -super výkonbarrki píše:Ako vidim tak tvoj "menovec" to ma tuto sezonu celkom dobre rozbehnute, na to kolko priestoru dostavaT.Kopecky píše:Super Tamáš dal gól a vyhrali smedúfam že sa už chytí a bude hrávať a bodovať pravidelne a Osgood to odchytal dobre
![]()
A ano, Osgood chytal v noci vyborne
Ano ich formacia je celkom dobre rozbehnuta a myslim si ze to je najma tym ze dostavaju viac priestoru na lade aj ked to nie je v porovnani s inymi timami vela ale ako vidno staci im to... Ale proti Nashvillu sa aj minulu sezonu najma Hudlerovi darilo... A este viac Osgoodovi, mam taky pocit ze minimalne 6-7 zapasov s Nashvillom odchytal prave Chris... a nie som si isty ale mozno dokonca aj vsetky vitazne, resp. neprehrate po 60 minutachBaffy píše:Tak Ozzy -super výkonbarrki píše:Ako vidim tak tvoj "menovec" to ma tuto sezonu celkom dobre rozbehnute, na to kolko priestoru dostavaT.Kopecky píše:Super Tamáš dal gól a vyhrali smedúfam že sa už chytí a bude hrávať a bodovať pravidelne a Osgood to odchytal dobre
![]()
A ano, Osgood chytal v noci vyborneVypadá to tak,že Hudler s Filppulou a Kopeckým hrají své dosud nejlepší sezóny,s dobrými výkony Křídel,roste jejich sebevědomí a jistota a to je zatraceně dobře,Detroit nemůže spoléhat,že celý rok odtáhnou Hank s Datsyukem.Ale zatím hrají všichni perfektně a mám z nich velikou radost!
![]()
![]()
RED WINGS
Zeby Edmonton bol nevypocitatelny, neviem, povazujem to za jedno z povinnych vitazstiev, aj ked NHL je plna prekvapeni, ale Detroit je momentalne na vitaznej vlne, takze idem ten zapas kukaaatBaffy píše:Braňo,díky za super počteníčkoNo,mám dnes z nevyzpytatelného Edmontonu trochu obavy,nebude to lehké,ale snad si kluci trochu odpočali a dokáží je klepnout.GO WINGS GO
No,je to škoda,měly být 2bodíky,ale i ten jeden není špatný.Nedalo mi to a několikrát jsem se díval alespoň na highlights.No Alex nezklamal a znovu jsem se dobře pobavil.Myslím,že Hašek tam měl pár velmi dobrých zákroků,i když min.1gól z těch 3 měl mít,ale zase jsme u té produktivity útočníků Křídelbarrki píše:Suhlasim...... Aj ked si myslim ze aspon za 2 goly priamo Hasek nemohol, ale je pravda ze spolahlivy brankar pripadne timova jednotka musi v brane carovat... Snad nam to vo Floride vyjde... I ked vdaka aj za ten bod...