od
JKL » pon 13. dub 2015 07:22
Nicméně ta Smithova aféra je docela rozkládající. Jo, tohle je prostě Babcock a tenhle zásah se mi vlastně vůbec nelíbí. Smith sice začal v poslední době chybovat a šel opět dolů na úroveň loňského roku, ale tak jako tak nutno říct, že je prvkem v nějaké té týmové chemii. Babs udělá zápas před p-o to, že pro poměrně banální chybu (i když jo, stála asi bod) rozkope obranu a spolehne se raději na farmářského obránce (byť má poměrně obstojný level). Nebo nevím, kdo to byl, Holland? Měl Marčenka vytáhnout už dřív, beztak je vzadu i jako nesehraný farmář spolehlivější než Smith. Jako na diváka to na mě nepůsobí kdovíjak famozně.
No, třeba na tom vůbec nezáleží, Tampa se možná ani pořádně nezapotí, uvidíme. Ale přijde mi to, že tohle může být Smithův konec u Wings. Spekuluje se stále o trejdu do Toronta za Dežona. Pokud k tomu mělo dojít, tak by k tomu už došlo. Komické by bylo, kdyby Babs nepodepsal a šel fakt do Toronta a ten trejd proběhl v těhle intencích. To by byl dobrý joke.
Počítám, že Židlického Holland podepíše, minimálně mu nabídne prodloužení, možná i na dva roky. Ne, že bych z něho sedal na zadek (vzadu občas fakt dělá psí kusy), ale jasně se ukázalo, jak v obraně chybí pravoruký ofenziv.