To je samo jasný nesmysl.Pasha píše:Ako môže Holland za zranenie Colea ? Dávate mu to tu za vinu ako veľký fail, preto sa pýtam.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jak je důležité míti zdravého DatsyukaNinety91one píše:![]()
YES jsme tam
![]()
a Smith je fakt osel
![]()
Pasha opet predvedl excelentni vykon
Naprosto stejný pocit. Ale dívalo se na to fakt dobře, až jsem si říkal, že bych si tenhle souboj dal líbit i v playoffs.habs píše:Neřekl bych, že jsme byli lepší, jak tu někdo napsal - naopak, myslím si, že jste většinu zápasu působili hokejovějším dojmem, ale holt máte Howarda a ten vám to zazdil... Třetí a čtvrtý určitě za ním a ani Petryho gól nebyl nechytatelný...
Ja vim jdu tak trochu michat hrusky s jabkama ale... zkuste si fandit Aston VilleJKL píše:Tady nikdo nebrečí, nýbrž je kolikrát frustrovaný... Je to třetí sezona po sobě, kdy sme v p-o zas circa o jediný bod.
Utopie, podstatně relevantnější otázka je, jestli se vůbec kdy Mulička vrátí, nebo jestli jeho kontkrakt nezůstane na ltiru. Sem četl kdesi, že to byl jeho už minimálně desátý otřes mozku v kariéřeJirik19 » 10 dub 2015, 12:37 píše: Ví se něco o Mezkovi?Teda kromě toho,že ho bolí hlava.PO(2.,3.,případně 4.kolo) je asi utopie co?
na tohle jsem taky vcera dost cumel, celkove byl Montreal stroj na GvA, to se jen tak nevidi. Se na to ted divam a vlastne 5 hracu Habs maji tolik GvA co v Detroitu vsichni hraci dohromady. Z tohodle bych asi vyteklPK píše:Naprosto stejný pocit. Ale dívalo se na to fakt dobře, až jsem si říkal, že bych si tenhle souboj dal líbit i v playoffs.habs píše:Neřekl bych, že jsme byli lepší, jak tu někdo napsal - naopak, myslím si, že jste většinu zápasu působili hokejovějším dojmem, ale holt máte Howarda a ten vám to zazdil... Třetí a čtvrtý určitě za ním a ani Petryho gól nebyl nechytatelný...
BTW Price musí mít z těch Subbanových propadáků slušný mindrák.
Já bych Babse se tam i lisklNinety91one píše: btw Babcock asi musi mit radost z Hollanda![]()
http://nhlnews.cz/sam-jsem-tomu-neveril ... upu-wings/" onclick="window.open(this.href);return false;
opet si to spatne pochopil. Andy po nezdarech place a tak si mysli, ze to delaji i ostatni. To, co tady uz nejaky cas piseme se skoro do puntiku vyplnilo. Proste byla kritika maximalne na miste a opet..PO jsme si zajistili "remizou" v predposlednim zapase. Loni to bylo jeste o zapas drive..takze asi takJKL píše:Tady nikdo nebrečí, nýbrž je kolikrát frustrovaný... Je to třetí sezona po sobě, kdy sme v p-o zas circa o jediný bod.
Taky jsem se včera modlil a na dálku mu nadával, že je blbej jak je velkejNinety91one píše:Z Ericssona jsem vcera silel. Nekolikrat se nebezpecne pohyboval s pukem kolem nasi brany..v te chvili jsem se modlil, at si neda vlastnaka