PK píše:Nejvíc mě ale baví ty upoutávky na prodej lístků pro playoffs. Vždycky mi to připadá jako rouhání a jednou se to logicky podělat musí. Ale netuším, co bychom v playoffs hledali, beztak jde jen o šňůru, protože tam vyhoříme jako sirka. Naše bezmocnost je naprosto zoufalá, to fakt bolí.
A ty DeKeho přihrávky do skrumáže před vlastní brankou — kdo to tomu klukovi poradil, proboha?
na to bych se vysral, to je ze ten tym v dezolatnim stavu vsichni vi. Bude rychle PO a pak se uvidi...ted uz se nema na co vymlouvat Holland, tak jsem zvedav
Nebyt vcera Datse, tak sme pekne v riti. Podle me se bez TOP beka uz neobejdeme. Trosku me ale mrzi, ze tak nejak hrajeme porad stejne ho*no, dopredu nula, vzadu po obdrzeni golu jsou vsichni uplne vytrepani a brankari maji moc casto vypadky. Proste kazdy rok jdeme vice a vice dolu..v tom je podle me problem co se tyce Babcocka. Nedokaze uz motivovat? nebo umi hrat jenom ten hokej, ktery je tak max dobry pro team Canada? Chce to zkusene hrace
Vcera jsem cekal, ze na to vletime a ono co? no vetsinu casu jsme hrali predevsim na to, abychom nedostali gol. Zadna vule HLAVNE vyhrat