Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tohle je nekonečná debata, vždycky to ovlivní nějaký momentální výkon. Ale fakta jsou taková, že Gus má smlouvu pro letošní zbytek, Howard je nadefinovaná jednička a Mrázek stále bez nového kontraktu a bez dlouhodobější zkušenosti v pozici jedničky. V létě bude jasno, jak to vidí Holland a pak bude klid. Asi všichni tuší, jak to dopadne a i Mrázek s tím do prodloužení smlouvy šel.
Ano, ale ani bych se nezlobil, kdyby místo něco strčili někoho jiného z vlastní mládeže. Ale osobně počítám, že mu ten rok ještě dají a on podepíše.
Mně by spíš zajímalo, jestli chystá Ken v létě vůbec nějaké pohyby, Smithovi končí smlouva. Vepředu Cleary ven, Cole asi taky, je třeba podepsat Nyqa, Pulkka, trochu tam visí Jurčo a Andersson (podepsat..nepodepsat). S tím, že Franzén a Weiss, to je mrtvá váha. Weissův kontrakt je děsivý.
Mně by spíš zajímalo, jestli chystá Ken v létě vůbec nějaké pohyby, Smithovi končí smlouva. Vepředu Cleary ven, Cole asi taky, je třeba podepsat Nyqa, Pulkka, trochu tam visí Jurčo a Andersson (podepsat..nepodepsat). S tím, že Franzén a Weiss, to je mrtvá váha. Weissův kontrakt je děsivý.
podle me takoveho beka momentalne nemame (potrebujeme zkusene, ofenzivni, kvalitni obrance a takove NEMAME). Sproul je fajn, ale na Zidlu jednoduse receno nema. Tam je citit predevsim obrovska zkusenost, coz Sprouly nema.
Zadne velke trejdy pres leto necekam, urcite nebude k mani bek typu Weber, takze at radeji Kenny zaujme svoji tradicni pozici.
Franzen - konec kariery - neustale zranen. Mel by si vzit priklad z Rafiho.
Weiss - nejak se ho zbavit, ale nevim jak.
Jurčo - poslat na farmu a pak jeste jednu sanci, ale trade bych bral. Mame lepsi hrace
Smith - klidne bych ho pustil, ale jedine za obrance, ale nejake shity nema smysl brat, takze beztak zustane.
Cleary a dalsi, to je hotova vec.
Dobra ukazka je treba Niskanen - veskere body hral pouze a jenom diky toho, kde hral (navic je to silena GvA masina). Letos bude typek rad, kdyz da tri goly. Totalni waste of money.
Zadne velke trejdy pres leto necekam, urcite nebude k mani bek typu Weber, takze at radeji Kenny zaujme svoji tradicni pozici.
Franzen - konec kariery - neustale zranen. Mel by si vzit priklad z Rafiho.
Weiss - nejak se ho zbavit, ale nevim jak.
Jurčo - poslat na farmu a pak jeste jednu sanci, ale trade bych bral. Mame lepsi hrace
Smith - klidne bych ho pustil, ale jedine za obrance, ale nejake shity nema smysl brat, takze beztak zustane.
Cleary a dalsi, to je hotova vec.
Dobra ukazka je treba Niskanen - veskere body hral pouze a jenom diky toho, kde hral (navic je to silena GvA masina). Letos bude typek rad, kdyz da tri goly. Totalni waste of money.
Smitha podepíšeme a pokud by jsme podepsali i Židlu,tak už to bude průser.To by jsme úplně odvařili ty mladé.
Jo,kdyby tak 2 beci odešli(Q,Kindl nebo Kužel),tak to potom jo,ale sami víme,že je Holland v tomhle směru neschopný.
Cleary+Andy ven,je potřeba udělat Pulkovi místo.Cole taky,ten nás nevytrhne a skončí jako Legy.Weisse tu máme až do smrti a Mezek podle mě ožije na další sezónu.
Jo,kdyby tak 2 beci odešli(Q,Kindl nebo Kužel),tak to potom jo,ale sami víme,že je Holland v tomhle směru neschopný.
Cleary+Andy ven,je potřeba udělat Pulkovi místo.Cole taky,ten nás nevytrhne a skončí jako Legy.Weisse tu máme až do smrti a Mezek podle mě ožije na další sezónu.
Kindla beru jako hotovou vec, ze nas opusti
Kronwall - Ericsson (
), DeKeyser - Quincey, Smith - Marchenko/Sproul/Ouellet. Stejne pro ne neni misto a me tohle slozeni obranu uz desi. Dyt by to byl vzadu stejny hnuj jako kazdy rok. Obrance s vybornou rozehravkou je k nezaplaceni. Kindl a Ericsson pryc a hned by bylo lepe 
a ano Sproul potrebuje prostor, ale stejne by to bylo malo oproti tomu co predvadi Zidla (Smith vedle neho za tech 7 zapasu uplne ozil). Na lede vypada jako kdyby mu bylo 30.

a ano Sproul potrebuje prostor, ale stejne by to bylo malo oproti tomu co predvadi Zidla (Smith vedle neho za tech 7 zapasu uplne ozil). Na lede vypada jako kdyby mu bylo 30.
Nějak se mi to nezdá. Vsetín začal hrát tak na 40% výkonu z prvních zápasů, přijde mi to, jak kdyby prostě zasuckovali a Porubě to pouštěli.Jirik19 » 17 bře 2015, 19:36 píše: Porubááá![]()
Anebo je to klasika poslednich sezon v plejof, vyryzovat maximum na vstupnem.JKL píše:Nějak se mi to nezdá. Vsetín začal hrát tak na 40% výkonu z prvních zápasů, přijde mi to, jak kdyby prostě zasuckovali a Porubě to pouštěli.Jirik19 » 17 bře 2015, 19:36 píše: Porubááá![]()
pekne. Taky tady hodim jeden screen, ale ta kvalita je priserna. Normalne ten plakat visi v predsini (at je kazdemu hned pri vchodu jasne, jak se ma chovat), ale momentalne predelavam byt, tak je vse v pracovne. Je to back to back 97-98. Nahote je Feds - Yzer - Shanahan. Z te kvality obrazku to mozna nepujde poznat, ale ten plakat je gold

http://i.imgur.com/ex18bPQ.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nj, to byl utok, akorat Babs by toto nedal, protoze tam nema grinderaJirik19 píše:Jo to byla lajnaNinety91one píše:...![]()
Pěkná rostlinka....

Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé