Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pulk dobrý, ale jde vidět, že se dost hledá, resp. tam není návyk s týmem. To šlo vidět ve třetí v přesilovce ke konci, kde tam popojížděl a nevěděl se postavit do pozice.
Jinak Marčenko super, vzadu absolutně spolehlivý, fakt neprůchodná hrouda, navíc sem u něho neviděl v těch zápasech snad ani jednu zkaženou přihrávku. Škoda, že má poručeno ´nepřejedeš půli s pukem´, protože si myslím i věří.
Jinak Marčenko super, vzadu absolutně spolehlivý, fakt neprůchodná hrouda, navíc sem u něho neviděl v těch zápasech snad ani jednu zkaženou přihrávku. Škoda, že má poručeno ´nepřejedeš půli s pukem´, protože si myslím i věří.
Myslím to v něm pěkně vřelo, protože neměl být vůbec vyloučený. Tam bylo nějaké osekávání s Wilsonem, ale taková ta vhazovací klasika. Wilson to ale nevydýchal a Tatara sesekal jak kaleráb. Rozhodčí je vyhodil oba, Tomáš to očividně vzal jako křivdu. Oni ostatně dostali gól (Weber) a po tom góle tam furt seděl a civěl tupě. Pak dal gv a očividně to šlo ven ).
Stačí, ak naskočíš v PO na náš vagón, nebude mi to prekážaťGuddy.44 píše:Dnes v noci se mi zdál sen, že jsem byl na zápase NHL a hrálo se finále mezi LA Kings a Detroitem a Detroit vyhrál. Tak kdyby náhodou se to povedlo a já vám tady věštil budoucnost, stačí nějaká dobrá lihovinka za odměnu.
Kompletný trade znie takto:
Erik Cole, a 3rd round pick 2015 for Janmark-Nylen, Bäckman and a 2nd round pick 2015
Kenny Áno, Franzen je zrejme done pre túto sezónu.
Erik Cole, a 3rd round pick 2015 for Janmark-Nylen, Bäckman and a 2nd round pick 2015
Kenny Áno, Franzen je zrejme done pre túto sezónu.
Getting a third-round pick was important to the Red Wings, who dealt their third-rounder to the Columbus Blue Jackets at last year's draft in order to move up 13 spots and select center Dominic Turgeon.
Dobrý trejd, fajnová cena, dva europrospecti, kterým se tak aspoň otevře možnost se podívat do ligy. Pokud je Franzen done (což on je víceméně už stále), tak tohle bylo nevyhnutelné, náhrada víc než adekvátní.
Kudos for Ken.
Jinak počítám, že tím sme skončili. Phaneuf je pěkná myšlenka, ale cena je fakt otazník - rozhodně pro nás nemá cenu top prospectů, leda by jim stačil XO+Ferraro nebo něco takového. Navíc podle Babcocka sme trejd udělali už tím, že šel Marčenko do prvního týmu.
Kudos for Ken.
Jinak počítám, že tím sme skončili. Phaneuf je pěkná myšlenka, ale cena je fakt otazník - rozhodně pro nás nemá cenu top prospectů, leda by jim stačil XO+Ferraro nebo něco takového. Navíc podle Babcocka sme trejd udělali už tím, že šel Marčenko do prvního týmu.
Židlu?
Jinak Franzéna pls vyplatit po sezoně a sehnat/vybudovat někoho jako on (Mantha?). Těch jeho sedm vydařených zápasů per sezona je vzhledem k jeho smlouvě uplně irelevantních. Nejpitomější kontrakt Red Wings všech dob, neasi.
I když mám strach, že ho tam budou držet do důchodu jako drželi Berta.
Jinak Franzéna pls vyplatit po sezoně a sehnat/vybudovat někoho jako on (Mantha?). Těch jeho sedm vydařených zápasů per sezona je vzhledem k jeho smlouvě uplně irelevantních. Nejpitomější kontrakt Red Wings všech dob, neasi.
I když mám strach, že ho tam budou držet do důchodu jako drželi Berta.
No tak do obrany už tam ho*no zůstalo,takže očekávám nějaký takový průser.Kenny říkal,že se ještě bude snažit o obránce,ale na druhou stranu také,že je spokojený.Prostě náš Kenny A jelikože také říkal,že rentaly brát nebude a každé TDL je bere,tak by to mohl být právě Židla.No uvidíme dneska.
Cole snad bude větší posila než Legy.I když to odsere asi Pulky.
Cole snad bude větší posila než Legy.I když to odsere asi Pulky.
No já to pochopil tak, že plat by asi ani tak pro Leafs (obviously) nebyl problém jako spíš to, že by se Ken tím pádem rád zbavil nějaké jiné zátěže. To Toronto v aktuálním stavu nechce.
Ken avizoval, že se nebude zbavovat budoucnosti, tj. ten trejd stejně neklapne, protože někdo přijde s adekvátnější protihodnotou. Zas vysloveně zadarmo Phaneufa nepustí, určitě ne do divize. Prostě sme dotrejdovali. A možná je to tak tentokrát lepší.
Ken avizoval, že se nebude zbavovat budoucnosti, tj. ten trejd stejně neklapne, protože někdo přijde s adekvátnější protihodnotou. Zas vysloveně zadarmo Phaneufa nepustí, určitě ne do divize. Prostě sme dotrejdovali. A možná je to tak tentokrát lepší.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé