tak tohle chci videt taky, spis jsem to myslel ohledne naseho vykonu a vysledku. Zitra tomu taky moc neverim, Winnipeg ma velke, silove hrace a to je pro nas dost spatne, ale uvidimeCreeper píše:Mě to bohužel vadí. Je krása se dívat na jeho kličky a geniální nečekané nahrávky, které ne každý pochopí. Bohužel věk nezastavíš a jeho zdraví je jak se zdá je sezónu od sezóny chatrnějšíno a na hru bez Datsyuka uz si musime zvykat, jeste pred rokem bych tomu neveril a zavladla by absolutni panika, ale ted uz to nevadi
Za 2 body jsem samo rád, ale jak je v této sezóně pravidlem tak po výhře následuje zase prohra nebo posraný zápas. Bus je na tom stejně jako my v minulé sezóně i když těch závarů před naší brankou bylo taky požehnaně No s Tryskáči v body moc nevěřím, jsme jako noc a den
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Potvrdené. Na jednej strane mám radosť, Ouellet si zahrá, ale Smith ide hore zápas čo zápas. Do boháča, raz za 25 zápasov sa nejaký náš hráč pobije a aj to si odnesie z bitky zranenieUPDATE: The #RedWings have recalled Xavier Ouellet from the Grand Rapids Griffins; Brendan Smith is on 7-day IR with a hand infection.
Smitha nebetyčná škoda, byť je to jen pár dní (snad), letos hraje excelentně, přesně tak, jak se od něho čekalo. XO nahoru je dobrá zpráva, ale horší je, že to reálně vypadá na návrat Kindla tím pádem.
Nestrašil těžko říct, některé zápasy měl trochu slabší (nevybavuju si ten zápas s Pens), ale jinak poměrně spolehlivý na vlastní půli, vepředu tam mívá taky fajn momenty. To vidím tak 50:50.
Nestrašil těžko říct, některé zápasy měl trochu slabší (nevybavuju si ten zápas s Pens), ale jinak poměrně spolehlivý na vlastní půli, vepředu tam mívá taky fajn momenty. To vidím tak 50:50.
nani92 píše:Carolina claims forward Andrej Nestrasil on waivers from Detroit Red Wings.
holy shit, tak to jsem skutecne necekal. Byl mi celkem sympaticky a rozhodne to umel s pukem a neco z neho bude....ale..mame dalsich min 5 kvalitnejsich mladych hracu na farme, takze stejne by se asi jen tak nedostal.
Tak hlavne ze to ustal Cleary, prece jenom, on je nase budoucnost
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé