Nevím jestli je to k smíchu, nebo spíš ten zápas ze strany Wings nebyl k pláči
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak nakonec aspon zlaty bod, ale jinak presne to co loni. V jednom zapase hrajeme vyborne a v druhem naprosto spatne. Nedokazeme navazat na predesly dobry vykon..dobry vykon pro nas nic neznamena, protoze kazdy zapas je jako noc a den. Ale za bod jsem stastny
mimochodem - Nestrasil se mi vcera libil. On ma skvele drzeni a kryti puku a defakto nekazi. Jenom by to chtelo dat nejaky gol. Nicmene na me pusobi podstatne lepe nez treba Jurčo. Jsem rad, ze vcerejsi vykon podporil dulezitou asistenci.
mimochodem - Nestrasil se mi vcera libil. On ma skvele drzeni a kryti puku a defakto nekazi. Jenom by to chtelo dat nejaky gol. Nicmene na me pusobi podstatne lepe nez treba Jurčo. Jsem rad, ze vcerejsi vykon podporil dulezitou asistenci.
http://www.hokejforum.com/f-cking-threa ... ml#p384106" onclick="window.open(this.href);return false;
V posledních zápasech zebry téměř vždy něco pokazí. Lokte, sekery do ksichtu asi nevadí, ale nedajbože projet dva metry vedle brankáře.
V posledních zápasech zebry téměř vždy něco pokazí. Lokte, sekery do ksichtu asi nevadí, ale nedajbože projet dva metry vedle brankáře.
Dneska při naší snaze o vyrovnání St. Louis podrazil Abdula a ten nemohl ovlivnit pád a podrazil teď nevím koho na straně soupeře. Výsledek oba 2 venV posledních zápasech zebry téměř vždy něco pokazí. Lokte, sekery do ksichtu asi nevadí, ale nedajbože projet dva metry vedle brankáře.
O zranění DeK ani nemluvím.
Petr musí dostat prostor, chtělo by to letos aspoň 15 zápasů ideálně (samo, není to tak, že bych Gusovi přál nějakou operaci, ale tak známe jeho fyzično, že), aby měl pozici pro další rok nezpochybnitelnou a mohl v klidu bojovat o nový kontrakt během další sezony. Které ho se dočká, to je jasné.
Jaký staríky, prosím ťa? to je jeden nadupaný mančaft, prepletaný mladíckou dravosťou doplnený o top scorerov v prvých dvoch lajnách ala bleskurýchly clowe a nestarnúci zubrusaurusNinety91one píše:Dneska si stariky musime povodit. Staci poradne bruslit a oni odpadnou. Snad zas nebude prvni tretina ala bruslime v medu.
7 fíků? To by si musel Jarda solit vlastní Kdo by to proboha dal? Ale tak dědky snad udoláme.Ninety91one píše:7-3 vyhrajeme, to je to cislo. Klidne prodejte vsechny byty, chalupy, auta a vse co mate a vsadte tento vysledek
Tvl Cleary je tu, se dozvěděl jak tu do něj šijem a hned se lognul. Za chvíli tu bude i Qénius.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé