od
Creeper » čtv 06. lis 2014 07:12
Chtěl jsem nějak shrnout zápas, ale nemám na to sílu a moc se mě do toho nechce.
Potom co jsme 1/2 1. třetiny prospali (tolik nepřesných přihrávek a turnoveru jsem dlouho neviděl) a byli jsme rádi, že jsme dostali jen jeden "prdel" Nash gól se zvedneme a začneme konečně hrát hokej a v druhé třetině tlačíme. Bum druhá střela na branku a jsme zase dole. Pak se trefí to jelito Kindl a se štěstím náš oblíbený babrák Cleary a jsme z5 v zápase. Meleme Rangers, kteří jsou zjevně otřesení a můžeme rozhodnout zápas. Jediný útok Nashe dokáže vytvořit nějakou šanci a přijde chyba při střídání a Wings opět prohrávají. Gól padl v čase, kdy jsme měli hrát přesilovku za krvavé zranění v obličeji DEKeho, které zebry nepotrestaly. Metr rozhodčích a jejich chyby od začátku letošní sezóny jsou opravdu alarmující. Při závěrečné powerplay je vyloučený za podražení Abdul, který nekontrolovatelně padne pod nohy bránícího hráče po ataku St. Louise. Na lavici jdou oba.

Ach ty zebry.

Přeci jenom se podařilo Tatarovi srovnat po krásné přihrávce Nestrašila

Dneska jeden z nejlepších hráčů na hřišti.
V OT byl vyloučen Datsyuk a přesilovku Rags využili

Při gólu se možná zranila naše skleněnka Gus, který nás několikrát podržel.
Z tripu vezeme pouhé 2 body, když jsme prosrali zápas se Šavlemi a dneska jsme na výhru po mizerném výkonu proti Sens určitě měli.
Máme den oddychu na to aby jsme se sebrali a začali konečně hrát hokej, kterým jsme se prezentovali po našem vyrovnávacím gólu. Do JLA přijede NJD, kteří budou mít v nohách těžký zápas s Blues a nepyšní se zrovna extra formou.