od
Pasha » pon 03. lis 2014 02:02
Sabres 3 - 2 SO Red Wings
...alebo ako si prehrať zápas vlastnou hlúposťou a nedôslednosťou
Je doslova neprípustné, aby sme zápas s najslabším tímom ligy doviedli až do samostatných nájazdov, v nich dokonca aj prehrali. Ešteže bol tento zápas o 2 hodiny skôr, lebo by som inak fakt zaspal.
Je naozaj krásne, že naši best guys tam točia drevorubačov z Buffala jedna radosť, ale trebalo by to aj využiť, v predĺžení sme dostali jak na podnose šancu rozhodnúť, ale nie, treba ísť do nájazdov a tam prehrať. Stratený bod, celkom zbytočne, takýto prístup k zápasu už nechcem vidieť, coach im snáď naloží, toto sa nesmie opakovať. Puk chceme doniesť až do brány, jednoduchosť z posledného zápasu je ta tam.
Tento stratený bod musíme získať späť hneď v ďalších zápasoch, zo zápasov so Sens a s Rags chcem 3 body minimálne. Quincey s tímom odcestoval, snáď bude späť v jednom z dvoch zápasov na tripe.
Som myslel, že za stavu 2:1 to nejak udriapeme, ale nie, treba dostať ušušňavený gól. Na druhej strane, nezávidím hráčom, že musia hrať proti tímom ako Buffalo (bez urážky), na takých je skutočne ťažké namotivovať sa, to ich ale neospravedlňuje. Už v 1.tretine som cítil, že to nedopadne dobre, od začiatku to smrdelo prúserom.
PS: Z Abdela sa nakoniec stane nahrávač
Teraz
(samozrejme, že posteľ) Ottawa, v utorok a v stredu ťažký dvojzápas (Sens/Rags)