RED WINGS - PENS 4-3 OT
5 minút pred koncom som bol rozhodnutý, že nič nenapíšem a opäť nahnevaný pôjdem do postele...ale niekto to chcel inak. Ale žeby mi to dajak vadilo
V prvej boli Pens lepším tímom, zaslúžene vyhrávali, nič na tom nezmenil ani Kronwallova korigácia. V druhej sa to zase obrátilo, strely v náš prospech, a to dosť výrazne, ale čo z toho, gól dali zas Penguins a mali celkom pohodové dvojgólové vedenie, navyše, pri našej streleckej nemohúcnosti sa nedalo čakať, že by ten zápas mohli stratiť.
To, čo sa stalo v posledných minútach, zatiaľ neviem pochopiť. Najskôr luxusný pas DeKeysera, kapitán - 2:3. Záver už vyzeral tak, že to Pittsburgh doklepne do prázdnej brány, ale nie, kdeže...
Dali nám šancu, ktorú sme nepustili, tá akcia pri vyrovnávajúcom góle na 3:3 bola parádna. Hank, PAvel
Predĺženie sa hralo vo fantastickom tempe, najmä Smith
Ten hral veľké OT, wow. Vo víťaznom góle mal prsty zase, kto iný, no.40, vystihol prihrávku v útočnom pásme, ABDEL !!! GWG !!!
Nebudem dávať plusku za ten záver, stále neviem, či to bola náhoda, alebo dar z nebies
Plusku má samozrejme kapitán, zas nás vytiahol z brindy, jednoducho má pre nás nevyčísliteľnú hodnotu. 1+2 dnes
Oslabenie - hoci sme už už mali na mále, stále sme 100 % - ní. Neviem, dokedy to potrvá, ale príjemne sa na to pozerá.
Jimmy Howard. Dostal síce 3 góly, ten od Määtu ho asi kúsok mrzel, to bol lacňák, ale zase podržal, či už v PK, alebo sam.únik Crosbyho. To bol kľúč k celému tomu, čo sa stalo potom. Ak by Crosby premenil, bolo by 1:4.
PP PP PP .... katastrofa, hrôza, des. Jedna bola dobre zahraná, ale inak to je veľmi nepodarené, treba sa viac hýbať, lepšie strieľať, kombinovať. Veľmi, veľmi suché
Tatar, Nestrašil ... Nesty sa mi páčil zo začiatku, teraz by som už od neho rád videl aj niečo viac, navyše, keď sa vráti Franzen, tak nás čaká tough decision. Aj keď, my by sme to mali easy (Cleary
waiver) ... ale to tak nebude
... Tomáš sa musí prebudiť, zatiaľ je veľmi za očakávaním, on má byť jedným z lídrov, nie v šatni, ale na ľade, pre súpera musí predstavovať nebezpečenstvo, ale tomu tak nie je.
Kindl ... stále nemám dobrý pocit, keď je na ľade, trasiem sa...je neistý, chcem tam vidieť XO.
Toť vše, vidíme sa v sobotu vo Phile