Boha, tak ale toto, toto malo byť čo ? Čo viac potrebuje ten čínsky čurin Sutherland, aby odpískal ??? Jasné hákovanie a ten skurv*** to pustí a ďalší ...ehm...getzlaf nám dá gól. Krásny zápas pokazil ten pandrláčik na záver celkom zbytočne.
Zápas bol od začiatku veľmi dobrý, tempo sa stupňovalo s pribúdajúcimi minútami, v tretej to vygradovalo, hokej výborný, z našej strany som zase spokojný. Až na to nepremieňanie šancí, tam treba pridať, lebo nám to nepadá, 4 góly v 2 zápasoch, šance si vytvárame, ale koncovka je zlá. V tretej tretine ich bolo hneď niekoľko.
Babs pochopil veľmi rýchlo, že Nyq sa v treťom útoku ťažko uživí, prvé striedanie s Hankom a Muleom a hneď bol z toho gól a nie hocijaký, proste tak reaguje pure goal scorer, naznačil, krásne trafil vinkel
Tým nehovorím, že Abdul hral zle, Abby hraje tiež veľmi dobre, dnes krásne zhitoval Etema, asistoval Glendovi, svoju robotu odvádza
Zastavím sa pri obrane, 2 tretiny v podstate skoro bez chyby, jednoducho, áno, aj Quincey, Kyle si plnil povinnosti na jednotku, dnes som s ním nemal problém.
Mrzí ma ale, že zo 4 gólov, ktoré sme dostali, 1 bol neprávom uznaný po faule, 3 sme inkasovali po individuálnych chybách, s Bruins Big E, dnes Jimmy zazmätkoval za bránou, ale inak zase spoľahlivý výkon, pri prvom Getzlafovom to za bránou pokazil mám pocit Smith. Toto treba zlepšiť rovnako ako spomínanú koncovku, sme na tom dobre. Kiežby sa chcel Weiss zobudiť, čakám, že v najbližšej dobe by mohol nastúpiť.
Ale inak som rád, že s Anaheimom hráme iba 2x, po dnešku už iba raz, fakt hnusné, nechutné mužstvo, najmä Perry - Getzlaf.
A to ešte nemáme Pavela
V stredu opäť na Boston, doma 2:00 (Live Nova Sport)
LGRW