Heh,já sice vstal,ale po první třetině jsem odpadlJKL píše:Super, bohužel sem se v noci neprobral

Nyq by měl hrát místo Abdula,to je jasné.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Heh,já sice vstal,ale po první třetině jsem odpadlJKL píše:Super, bohužel sem se v noci neprobral
Co jste si podepsali, to máte. A já to nemyslel jako vtip. Bohužel je to pravda. Navíc si toho za poslední sezóny užil se zraněními až až. To se na něm také muselo podepsat. No snad se probere a překvapí. Stále patří k mým oblíbeným hráčům a přeji mu i přes ten odchod jen to nejlepší.Creeper píše:To není vůbec vtipné, vzhledem k tomu co ten člověk bere za zahřívání sedačky u doktora a následné opětovné "uvedení" se do sestavy naprosto zdrcujícím výkonem na ledě.
Jirik19 píše:Zbytečně ztracené body,Ducks jsme přehráli,ale ti trestali pomalu každou naši chybu. Smith tam zase solidně perlil![]()
Očekávám zvednutí od druhé lajny, zatím je to slabota. Hlavně centr neviditelný. Nyq pendloval mezi první a třetí lajnou. V třeté třetině hrál zase ve třetí, tak kdo ví, jak to bude příští zápas. Každopádně by měl hrát první a Helm s Abym spolu. To snad vidí každý.
Rozhodčí evidentně nechtěl vylučovat do případného prodloužení, tak to risknul a pustil to. Pak mu asi hodně zatrnulo, když z toho byl rozhodující gól. Škoda no.
tak to samozrejme chodim, ale stats na nhl.cz jsou hodne do hloubky a predevsim perfektne prehledne. Neznam lepsi. V kazdem pripade na nhl.cz jsem poprve podrobne sledoval Fedorova, mam tam citove poutoPasha píše:Tak konečne si po 17 rokoch dostal rozum (žiadna urážka)- Za to ťa chválim.
![]()
Prekvapuje ma, že si štatistiky pozeráš práve tam. Čas ísť o pár levelov vyššie a začať navštevovať zámorské weby.