pres leto byli vsichni uplne v pohode a vse bylo krasneCreeper píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mám několik teorií, ale zařekl jsem se, že si už nebudu dělat srandu z gayů, Quinceyho a strkání prstů do zadku, takže si to nechám pro sebe.Creeper » 25 zář 2014, 18:07 píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?
nakonec to v obrane tak zle nebude. Ericsson a Smith jsou jasni papiraci a tradicne toho moc neodehraji. Horsi to bude v utoku, protoze - Zetterberg, Datsyuk, Alfredsson, Franzen, Weiss, Helm a Cleary (doprdele, kdo za nas vubec bude hrat?) jsou totalni papiraci. Muzeme si udelat jako kazdy rok takovou tipovacku, kolik zapasu nakonec odehraji. Ale s tim by mel asi problem zdejsi naivista Pasha. Ale ty predpovedi vzdy dost presne vychazely, bohuzel .. Hollanda to zase prekvapi Detroitsti Grifini budou letos opet silniJKL píše:Mám několik teorií, ale zařekl jsem se, že si už nebudu dělat srandu z gayů, Quinceyho a strkání prstů do zadku, takže si to nechám pro sebe.Creeper » 25 zář 2014, 18:07 píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?
Alfredsson ani nenastoupí. Zette a jeho ploténka to taky nebude žádná sláva. Dats to rameno no nevím. Weiss toho raději nekomentuji. Helm je Helm a Cleary ten bude muset hrát, protože už skoro nikdo nezbude. Cleary s Chicagem žádná střela a -2 ve statistikáchnakonec to v obrane tak zle nebude. Ericsson a Smith jsou jasni papiraci a tradicne toho moc neodehraji. Horsi to bude v utoku, protoze - Zetterberg, Datsyuk, Alfredsson, Franzen, Weiss, Helm a Cleary (doprdele, kdo za nas vubec bude hrat?) jsou totalni papiraci. Muzeme si udelat jako kazdy rok takovou tipovacku, kolik zapasu nakonec odehraji. Ale s tim by mel asi problem zdejsi naivista Pasha. Ale ty predpovedi vzdy dost presne vychazely, bohuzel .. Hollanda to zase prekvapi Detroitsti Grifini budou letos opet silni
Serte už prosím na Clearyho, toto je dôležitejšie.
I expect big things from Jimmy this season. He lost a significant amount of weight (10-15 pounds) over the summer and he looks very slim, trim, and kind of buff. He's a lot quicker and more agile, and he looks absolutely fantastic so far. He's also using a lower, more aggressive stance and tweaked where he's holding his glove and blocker. I've never seen Jimmy look so good, and I think he's going to have a hell of a bounce back season. Between he and Gustavsson, I have a lot of excitement about our goaltending this year.
Creeper píše:Tomu ještě někdo věří ?ale pry to snad neni vazne, ale to uz je takova tradicni hlaska u RW
neveri, ale desi me hlaska, ze Pasha se citi lepe a ze bude trenovat i s tim ramenem.. takze jako loni? uvidime ho letos vubec? a pokud se Gustav skutecne zranil v posledni minute pripravneho zapasu, tak bych ho za trest poslal na celou sezonu na farmu. Neskutecne
Tak tak skleňák Gus se zraní a sněhulák Howard pořád chytat nemůže. Jinak pět zápasu přípravy a nejproduktivnějším hráčem je Nestrašil (1+2). Nejlepším střelcem je Tatar (dva fíky). Elitní útočníci Cleary / Weiss velké "kusó" což je JaponskyJKL píše:Ohledně Mrázka sem v klidu. Gus je sice podepsaný, ale je jasné, že je to poslední rok v GR. Tedy - pokud (a to je jen otázka času) se zraní jeden z dvojky, půjde nahoru a porci dostane.
a Sproul opet super, ten by uz mel hrat. Ta strela pred druhym golem se mi libila:)
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... highlights" onclick="window.open(this.href);return false;
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé