pres leto byli vsichni uplne v pohode a vse bylo krasneCreeper píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mám několik teorií, ale zařekl jsem se, že si už nebudu dělat srandu z gayů, Quinceyho a strkání prstů do zadku, takže si to nechám pro sebe.Creeper » 25 zář 2014, 18:07 píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?
nakonec to v obrane tak zle nebude. Ericsson a Smith jsou jasni papiraci a tradicne toho moc neodehraji. Horsi to bude v utoku, protoze - Zetterberg, Datsyuk, Alfredsson, Franzen, Weiss, Helm a Cleary (doprdele, kdo za nas vubec bude hrat?) jsou totalni papiraci. Muzeme si udelat jako kazdy rok takovou tipovacku, kolik zapasu nakonec odehraji. Ale s tim by mel asi problem zdejsi naivista Pasha. Ale ty predpovedi vzdy dost presne vychazely, bohuzel .. Hollanda to zase prekvapiJKL píše:Mám několik teorií, ale zařekl jsem se, že si už nebudu dělat srandu z gayů, Quinceyho a strkání prstů do zadku, takže si to nechám pro sebe.Creeper » 25 zář 2014, 18:07 píše:Někde jsem četl, že "Big" E nemá stále doléčený ten prst. Proboha co dělali přes léto ?
Alfredsson ani nenastoupí. Zette a jeho ploténka to taky nebude žádná sláva. Dats to rameno no nevím. Weiss toho raději nekomentuji. Helm je Helmnakonec to v obrane tak zle nebude. Ericsson a Smith jsou jasni papiraci a tradicne toho moc neodehraji. Horsi to bude v utoku, protoze - Zetterberg, Datsyuk, Alfredsson, Franzen, Weiss, Helm a Cleary (doprdele, kdo za nas vubec bude hrat?) jsou totalni papiraci. Muzeme si udelat jako kazdy rok takovou tipovacku, kolik zapasu nakonec odehraji. Ale s tim by mel asi problem zdejsi naivista Pasha. Ale ty predpovedi vzdy dost presne vychazely, bohuzel .. Hollanda to zase prekvapiDetroitsti Grifini budou letos opet silni
I expect big things from Jimmy this season. He lost a significant amount of weight (10-15 pounds) over the summer and he looks very slim, trim, and kind of buff. He's a lot quicker and more agile, and he looks absolutely fantastic so far. He's also using a lower, more aggressive stance and tweaked where he's holding his glove and blocker. I've never seen Jimmy look so good, and I think he's going to have a hell of a bounce back season. Between he and Gustavsson, I have a lot of excitement about our goaltending this year.
Creeper píše:Tomu ještě někdo věří ?ale pry to snad neni vazne, ale to uz je takova tradicni hlaska u RW
Tak tak skleňák Gus se zraní a sněhulák Howard pořád chytat nemůže. Jinak pět zápasu přípravy a nejproduktivnějším hráčem je Nestrašil (1+2). Nejlepším střelcem je Tatar (dva fíky). Elitní útočníci Cleary / Weiss velké "kusó" což je JaponskyJKL píše:Ohledně Mrázka sem v klidu. Gus je sice podepsaný, ale je jasné, že je to poslední rok v GR. Tedy - pokud (a to je jen otázka času) se zraní jeden z dvojky, půjde nahoru a porci dostane.