Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
A hlavne nikomu sa to moc nevyplatilo tie neskore trejdy na jar chvilu pred playoff. Da sa povedat ze ani jeden z hracov takto vytrejdovanych kvoli playoff moc do toho timu nestihol zapadnut a zohrat sa.Lecavalier-number4 píše:no dalo se ÄŤekat Ĺľe Bertuzzi v Detroitu nezĹŻstane, ono je to tak velmi ÄŤasto Ĺľe tĂ˝m pĹ™ed play-off posilnĂ, ale v lĂ©tÄ› mu vÄ›tšina tÄ›ch hráčů kteřà pĹ™išli odejdePHILLY FOREVER píše:Velká chyba vedenĂ Detroitu, Ĺľe neudrĹľelo Todda.............![]()
!!!!
Ohlund, ja si nemyslĂm, Ĺľe finále konferencie je sezĂłna bez Ăşspechu... V logu máš logá Floridy a Vancouveru, a hlavne prvĂ˝ menovanĂ˝ tĂm by som nazval ako dlhdobo neĂşspešnĂ˝.. Ani Vancouver zrovna nedosiahol na Stanley Cup.. Ale niÄŤ v zlomOhlund píše:Detroti to nakoniec predlĹľil s Hašekom=dalšia sezona bez Ăşspechu![]()
![]()
![]()
:skodoradostny2: :ble: :wowo:
:juchu:
Ako mĂ´Ĺľeš porovnávaĹĄ Floridu s Detroitom?Florida je mladĂ˝ tĂ˝m,a uĹľ raz boli vo finále Stanley Cupu,stále sĂş v prestavbe a narozdiel od toho tĂ˝mu dĂ´chodcov(okrem Hudlera,Zettyho a Datsyuka) majĂş velmi dobrĂş budĂşcnosĹĄ v Bouwmeestrovi,Hortonovi,Oleszovi,a Weissovi-ked zostane.Detroit musĂ maĹĄ v tĂ˝me len mená,tam o vek uĹľ nejde,Hašeka tam asi nahradĂ Belfour alebo Joseph s Rolosonom sĂş dobrĂ kandidáti,dobre Ĺľe sa zbavili Schneidera a Ĺľe Yzerman uĹľ predtĂ˝m ukonÄŤil,lebo to by bolo fakt moc...Ohlund, ja si nemyslĂm, Ĺľe finále konferencie je sezĂłna bez Ăşspechu... V logu máš logá Floridy a Vancouveru, a hlavne prvĂ˝ menovanĂ˝ tĂm by som nazval ako dlhdobo neĂşspešnĂ˝.. Ani Vancouver zrovna nedosiahol na Stanley Cup.. Ale niÄŤ v zlom