Detroit podpisal jednocestnu zmluvu s Hudlerom,mal by dostavat plat 525 tisic $ a dvojcestnu zmluvu dostali Bootland a Kolanos.
Holland a co Tomas Kopecky?Zatial robi Holland same chaoticke veci,neviem co sa s nim deje,ale asi ten "stropik" mu robi poblemy....
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak konecne sme podpisali zmluvu z talentom Hudlerom
Hasek by mal by» z hry von, no sláva a teraz je na rade Belfour kedze mu Holland dal nabĂdku, ktoru asi prijme hoc by ma potesilo, keby sa mu zdalo málo a ukoncil karieru.
Nabokov ma v zmluve myslim aj ja, ľe nemoľe by» vymeneny!
Chceme Toskalu Holland!
Hasek by mal by» z hry von, no sláva a teraz je na rade Belfour kedze mu Holland dal nabĂdku, ktoru asi prijme hoc by ma potesilo, keby sa mu zdalo málo a ukoncil karieru.
Nabokov ma v zmluve myslim aj ja, ľe nemoľe by» vymeneny!
Chceme Toskalu Holland!
JelikoÄľ uÄľ jsem zapĹ™ĂsáhlĂ˝ antifanouÄ…ek Detroitu, tak z toho mám taky radostAlex píše:Vyzera to tak,ze Hasek NASTASTIE do DET nepojde!!!!!!!!No inak velky vyber nema Holland......Aj tak by som to riesil nejakym trejdom.Ale nechapem,preco nedali Legacemu sancu!!!!Kód: Vybrat vše
Prosim ked davas Quote tak tam nedavaj velke citacie, ktore iba zaberaju miesto a su tam uz raz napisane. Dakujem eman22
Tak Detroit podepsal obránce Danny Markova!
Tento hráč byl v minulĂ© sezonÄ› hlavnĂ oporou zadnĂch Ĺ™ad tĂ˝mu Nashville Predators i dĂky jemu se dostali do play off.JedinĂ˝m záporem jsou zranÄ›nĂ tĹ™Ăsel kterĂ© mu zpĹŻsobyli potĂÄľe a vynechal nÄ›kolik zápasĹŻ.OvÄ…em pro Detroit je to urÄŤitÄ› dĹŻleÄľitá posila a jen vystuľà jiÄľ tak velmi kvalitnĂ defenzivnĂ Ĺ™ady.
Tento hráč byl v minulĂ© sezonÄ› hlavnĂ oporou zadnĂch Ĺ™ad tĂ˝mu Nashville Predators i dĂky jemu se dostali do play off.JedinĂ˝m záporem jsou zranÄ›nĂ tĹ™Ăsel kterĂ© mu zpĹŻsobyli potĂÄľe a vynechal nÄ›kolik zápasĹŻ.OvÄ…em pro Detroit je to urÄŤitÄ› dĹŻleÄľitá posila a jen vystuľà jiÄľ tak velmi kvalitnĂ defenzivnĂ Ĺ™ady.
Myslim si,ze Detroit bude mat velmi silnu a dobre zlozenu obranu.Skuseni hraci,ako Lidstrom,Chelios a aj Markov,mladik Kronwall,silovi obrancovia-Lebda a Lilja.....Neviem,co mam cakat od Crossa..A dufam,ze Jirko Fisher sa da dokopy a este si v NHL zahra.A k brankarom.Ak Holland nezozenie kvalitneho,myslim naozaj kvalitneho brankara,tak by to mal risknut s mladikmi Howard,alebo LIV.....Osgood by im kryl chrbat.
Tak Detroit podpisal s jasonom Williamsom zmluvu a tak sa obe strany vyhli sudu.
Co sa tyka brankarov,tak Holland a spol cakaju....Stale sa casto rozprava o dvojici zo SJ Toskala,Nabokov.......No nic moc... Budem sa opakovat,ale ako sa hovori opakovanie je ....bla bla bla.........Ked uz nemame Legaceho,Luonga,tak nech chytaju mladi........A Osgood uz nie je taky O SO GOOD!!
Co sa tyka brankarov,tak Holland a spol cakaju....Stale sa casto rozprava o dvojici zo SJ Toskala,Nabokov.......No nic moc... Budem sa opakovat,ale ako sa hovori opakovanie je ....bla bla bla.........Ked uz nemame Legaceho,Luonga,tak nech chytaju mladi........A Osgood uz nie je taky O SO GOOD!!
Co sa tĂ˝ka brankara tak nastastie Belfour zamieril na Floridu, velmi dobre spravil a HaÄ…ek je ako by ÄŤesi povedali vyÄľĂzenĂ˝
Uvidime ako sa situacia dalej vyvinie ale po podpise Jasona Williamsa na 2 roky, to bola este taka velká ryba co nemala zmluva uľ su tie najvacsie hviezdy pod zmluvou, ostava teda este sa dohodnu» na vymene napr.zo San Jose.
Ale obranu máme teraz famóznu
Lidstrom, Schneider, Kronwall, Chelios, Markov, Lilja su nesmrtelnĂ˝
a potom máme este velky talent Lebdu, uvidime co bude z Fischerom
a este ostal Woolley, ktory je volny
Alex: od Crossa neÄŤakaj uÄľ niÄŤ podpisal z Hamburkom, spravna volba podla mna!
Uvidime ako sa situacia dalej vyvinie ale po podpise Jasona Williamsa na 2 roky, to bola este taka velká ryba co nemala zmluva uľ su tie najvacsie hviezdy pod zmluvou, ostava teda este sa dohodnu» na vymene napr.zo San Jose.
Ale obranu máme teraz famóznu
Lidstrom, Schneider, Kronwall, Chelios, Markov, Lilja su nesmrtelnĂ˝
a potom máme este velky talent Lebdu, uvidime co bude z Fischerom
a este ostal Woolley, ktory je volny
Alex: od Crossa neÄŤakaj uÄľ niÄŤ podpisal z Hamburkom, spravna volba podla mna!
Nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!Holland ty k*kot....hajzel sviniar.......Sakra zasa sezona s tym dementom...neznasam Haska a milujem Detroit.Pisem to nerad,ale Hasekovi prajem aby sa mu nedarilo,resp.aby sa zranil.....pisem to s emociami,ale je to tak.Fu*king shit Holland!!!!!!!
Ku*va,p*ca,k*kot............
Alex prosim klud. Co ty vies mozno volaco este zachyta nechaj sa prekvapit,Alex píše:Nieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!Holland ty k*kot....hajzel sviniar.......Sakra zasa sezona s tym dementom...neznasam Haska a milujem Detroit.Pisem to nerad,ale Hasekovi prajem aby sa mu nedarilo,resp.aby sa zranil.....pisem to s emociami,ale je to tak.Fu*king shit Holland!!!!!!!
To by museo byt Colorado totalne blbe, keby vimenilo Budaja ( perspektivneho brankara s velkou buducnostou) za Haska ( Sice skuseneho ale prestarnuteho starca velmi nachylneho na zranenia. Sanca na tento trejde je uplne nulova. Nech radsej budaj ostane v Colorade a vystrnadi s postu jednotky fetaka.Alex píše:Joe S.,Jaj nech sa dozijeme obaja trejdu Budaj,Hasek.......
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé