za jakýho?PK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ruku na srdce,z toho našeho kádru za něco stojí Nyquist,Tatar,Sheahan a Jurčo.Tedy chlapci,co ještě loni hráli za GR + samozřejmě talenti z GR.Jinak to stojí za velké ho*no(nepočítám Z+D).Takže právě někdo z nich by v případě trejdu musel odejít.Počítám,že za beka by šel jak hráč áčka,tak prospekt,tak draft.Každý ví,že je Holland moula,takže z toho budou chtít vytřískat maximum.Nyquista a Sheahana nedají,takže to z vrchu vypadá na Tatara.Jurčo ještě nemá patřičný zvuk.PK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.
I když člověk nikdy neví,Kenny je schopný během jedné výměny přijít o Nyquista,Manthu a 1.kolo všech draftů do roku 2030.Každopádně už vyhlásil,že bude během léta klid,že sice zkusí pár telefonátů,ale to známe.Už teď je nedostupný.
Máme 3 gólmany,7 beků a 15 útočníků(i s Alfredem).Jurčo,Mrázek mazejte na farmu a here we go
Nasrac, bože, nič nebude, žiadna výmena, nič sa nechystá, jasne povedal, že mladých hráčov sa nezbaví a roster je set, prípadne sa doplní Alfredssonom.
S rovnakým kádrom do ďalšej sezóny, fantázia ozaj.
Aspoň jedno pozitívum: http://www.mlive.com/redwings/index.ssf ... ss_he.html
S rovnakým kádrom do ďalšej sezóny, fantázia ozaj.
Aspoň jedno pozitívum: http://www.mlive.com/redwings/index.ssf ... ss_he.html
Pokud by k tomuto došlo končím s Wings. Raději budu fandit Vsetínu. Tady už není co posrat. Dám si pivo a nic mne netíží. Nemám pastelky na takovéto čurákoviny ala Holland. FUCK YOUPK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.
Homer daval dlhe zmluvy s NMC a NTC ale aspon bol agresivny na trhu, mal dobre trejdy a snazil sa vzdy zaplnit to, co nam chybalo.
Holland je amater a vytvoril dead wings a klub je kvoli nemu na smiech celej lige a mozme sa na tom vsetci strasne zabavat
Pritom tam je kopec priestoru a vhodnymi vymenami sa to da vyriesit, je aj co trejdovat lenze ....
Holland je amater a vytvoril dead wings a klub je kvoli nemu na smiech celej lige a mozme sa na tom vsetci strasne zabavat
Pritom tam je kopec priestoru a vhodnymi vymenami sa to da vyriesit, je aj co trejdovat lenze ....
[/quote]
Tak Kennyho máme z krku [/quote]
Q bude letos nejlepsi obrance v lize. Jsem se prave dival na posledni sezonu ve svem zapisniku a opet jsem si vzpomnel. Q a jeho legendarni treti tretiny - vyhozeni puku pet minut pred koncem, uplne zbytecne podrazeni hrace, totalne dementni pass na protihrace a gol - to vse, kdy byl vyrovnany stav nebo jsme vedli o gol a diky neho nakonec prohra (a takovych momentu tam ma 10 a vice)
Tak Kennyho máme z krku [/quote]
Q bude letos nejlepsi obrance v lize. Jsem se prave dival na posledni sezonu ve svem zapisniku a opet jsem si vzpomnel. Q a jeho legendarni treti tretiny - vyhozeni puku pet minut pred koncem, uplne zbytecne podrazeni hrace, totalne dementni pass na protihrace a gol - to vse, kdy byl vyrovnany stav nebo jsme vedli o gol a diky neho nakonec prohra (a takovych momentu tam ma 10 a vice)
Generální manažer Detroitu Ken Holland začíná pochybovat, že se mu během letní pauzy podaří získat kvalitního obránce z řad volných hráčů, případně výměnou z jiného klubu. "Měl jsem od kolegů hodně telefonátů, ale teď je na trhu klid. Nemyslím, že by se to během tří až pěti týdnů změnilo. K dispozici nejsou beci, kteří by byli lepší než naši mladíci - například Sproul nebo Ouellet," řekl Holland pro CBS.
Šmarjááá to je tragéd A já už myslel,že začíná pochybovat sám o sobě
Má Q pitchus tím to končí. Oni budou hrát ? Jak počítám tak se do sestavy prostě nevlezou. Hollande ty už tu svoji hubu raději neotvírej. Co slovo to perla ty HŇUPEJirik19 píše:Generální manažer Detroitu Ken Holland začíná pochybovat, že se mu během letní pauzy podaří získat kvalitního obránce z řad volných hráčů, případně výměnou z jiného klubu. "Měl jsem od kolegů hodně telefonátů, ale teď je na trhu klid. Nemyslím, že by se to během tří až pěti týdnů změnilo. K dispozici nejsou beci, kteří by byli lepší než naši mladíci - například Sproul nebo Ouellet," řekl Holland pro CBS.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé