za jakýho?PK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ruku na srdce,z toho našeho kádru za něco stojí Nyquist,Tatar,Sheahan a Jurčo.Tedy chlapci,co ještě loni hráli za GR + samozřejmě talenti z GR.Jinak to stojí za velké ho*no(nepočítám Z+D).Takže právě někdo z nich by v případě trejdu musel odejít.Počítám,že za beka by šel jak hráč áčka,tak prospekt,tak draft.Každý ví,že je Holland moula,takže z toho budou chtít vytřískat maximum.Nyquista a Sheahana nedají,takže to z vrchu vypadá na Tatara.Jurčo ještě nemá patřičný zvuk.PK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.
Pokud by k tomuto došlo končím s Wings. Raději budu fandit Vsetínu. Tady už není co posrat. Dám si pivo a nic mne netíží. Nemám pastelky na takovéto čurákoviny ala Holland. FUCK YOUPK píše:Holland chce prý vyměnit Tatara za Greena. Jednoho z mála tahounů a velké naděje se zbaví. Velebnosti, jdu blejt.
Má Q pitchus tím to končí.Jirik19 píše:Generální manažer Detroitu Ken Holland začíná pochybovat, že se mu během letní pauzy podaří získat kvalitního obránce z řad volných hráčů, případně výměnou z jiného klubu. "Měl jsem od kolegů hodně telefonátů, ale teď je na trhu klid. Nemyslím, že by se to během tří až pěti týdnů změnilo. K dispozici nejsou beci, kteří by byli lepší než naši mladíci - například Sproul nebo Ouellet," řekl Holland pro CBS.
Šmarjááá to je tragédA já už myslel,že začíná pochybovat sám o sobě