Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak vždycky je to o ceně.
Kdyby Q tenkrát přišel za sadu puků(starých) a hrál by za meloun,tak nikdo neřekne půl slova.Protože jeho výkony by odpovídaly jeho ceně a platu.Takto bere více než takový Giordano nebo Hedman a stejně jako např.Shattenkirk a výkonostně je na úrovni extraligy(Slovenské).
Legyho se potřebovali zbavit,bo bylo jasné,že jde po sezóně zadara.A jednalo se opravdu jen o krátkodobou výpomoc,protože při full zrdraví jsme ho ani omylem nepotřebovali.Ale Keny zase zbytečně vyhazoval.Absolutně neumí obchodovat,každý ho natáhne.Občas mi přijde,že se ani o to nezajímá.Vyplňte si do formuláře koho chcete,já to pak podepíšu.To samé u platů našich hráčů.Tady máš smlouvu.Je tam všechno vyplněné kromě Tvého platu,tak si to doplň a podepiš.Já na to opravdu nemám čas,musím se ženou do krámu.
Kdyby Q tenkrát přišel za sadu puků(starých) a hrál by za meloun,tak nikdo neřekne půl slova.Protože jeho výkony by odpovídaly jeho ceně a platu.Takto bere více než takový Giordano nebo Hedman a stejně jako např.Shattenkirk a výkonostně je na úrovni extraligy(Slovenské).
Legyho se potřebovali zbavit,bo bylo jasné,že jde po sezóně zadara.A jednalo se opravdu jen o krátkodobou výpomoc,protože při full zrdraví jsme ho ani omylem nepotřebovali.Ale Keny zase zbytečně vyhazoval.Absolutně neumí obchodovat,každý ho natáhne.Občas mi přijde,že se ani o to nezajímá.Vyplňte si do formuláře koho chcete,já to pak podepíšu.To samé u platů našich hráčů.Tady máš smlouvu.Je tam všechno vyplněné kromě Tvého platu,tak si to doplň a podepiš.Já na to opravdu nemám čas,musím se ženou do krámu.
Takhle máme Weisse, no.. Zatím z něho nula-nula, tak neříkám jako, že z něj nula bude i v 14/15, ale sezona v knedli a Legy byl jen důsledek. K němu musí mít každý vztah ambivalentní - trejd přijít asi musel, no šel za drahého prospecta, i když těch v útoku je nadbytek. Proto těžko říct. Musel - nemusel? Za něj Calle, asi by se do týmu nedostal, ale bude to vyvolávat otázka.
No jenže pak přijde na řadu opravdový trejd,resp.touha ho udělat a ten nýmand řekne,že za Yandleho nebo Edlera chtějí moc.Tedy vysoký draft a prospekty+někdo k tomu.Ale,že to samé vyhazuje za nepotřebné a navíc nekvalitní nebo méně kvalitní hráče,už mu žíly netrhá.
Škoda mluvit a rozčilovat se.Je to prostě cyp a už jim zůstane.A pokud nedejbože prodlouží(jakože ano),tak se máme ještě na co těšit.
Škoda mluvit a rozčilovat se.Je to prostě cyp a už jim zůstane.A pokud nedejbože prodlouží(jakože ano),tak se máme ještě na co těšit.
A co ten Myers lidi? nikdy jsem ho nesledoval, ale vek ma dobry, je to pravak, akorat diky vysky asi bude pomalejsi a celkove neohrabany? nevypada uplne spatne a Tatar by za neho mozna dal ( i kdyz zrovna on mi prijde jako nejvetsi srdcar).
Nase budouci ofenzivni mladi - Nyquist, Tatar, Jurčo, Pulkkinen, Mantha - neverim, ze se vsichni uchyti, navic pri predpokladu, jak se neustale vsude pise - vsichni by meli byt 30+ golovi hraci a Mantha 50+. To skoncime sezonu s 500 goly? nekdo bude muset jit ven.
Nase budouci ofenzivni mladi - Nyquist, Tatar, Jurčo, Pulkkinen, Mantha - neverim, ze se vsichni uchyti, navic pri predpokladu, jak se neustale vsude pise - vsichni by meli byt 30+ golovi hraci a Mantha 50+. To skoncime sezonu s 500 goly? nekdo bude muset jit ven.
Tohle je další mistrovský tah našeho GM. Nestačil debilný re-sign Quinceyho, ale on skutočne dal za zásluhy nový kontrakt niekomu, ktorého s prehľadom vytlačili všetci mlaďasi zo zostavy. Dinosaurus Cleary dostane zmluvu aj o rok, aj o dva aj o tri. POkiaľ tam bude Holland, tak bude zo súcitu podpisovať hráčov.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé