Tak na tomhle tĂ©matu se Alexi neshodneme a s fandou KĹ™Ădel,se nechci hádat,je to stĹ™elba do vlastnĂch Ĺ™ad.Já zastávám názor vÄ›tšiny fanouškĹŻ Detroitu a to ten,Ĺľe Hašek byl v play-off oporou tĂ˝mu a za ty prachy se jim zatracenÄ› vyplatil,toĹĄ vše.Pamatuji ho,kdyĹľ pĹ™ed 10lety ÄŤaroval za Ĺ avle a v r.2002,byl jednou z hlavnĂch postav v cestÄ› za pohárem,vĂm,Ĺľe v základnà části mÄ›l zkraty a vĂ˝kyvy,Ĺľe uĹľ je za zenitem a zlepšovat se nemĹŻĹľe,ale v play-off,mÄ› osobnÄ› tedy urÄŤitÄ› nezklamal a uĹľ vĹŻbec bych ho neobviĹAlex píše:no hej,skoda,ze to nevyslo,ale utesuje ma aspon fakt,ze ked uz sa to nepodarilo,aspon pohar neziskal ani Hasek......
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Baffy:Jasne je to naozaj extrem,ale ja zato nemozem.Haseka nemam rad on chyta za moj oblubeny team...To je na h.vno....Nevyse podla mna Haska naozaj dost umelo vyzdvyhovali(moj subjektivny pocit) ci uz media v USA a hlavne v CZ,aj ked uznavam,ze aj v ceskych mediach sa nasli trosku objektivnejsie clanky .....Ja Hasekovi neberiem jeho uspechy,ani kvalitu co mal,ale nech to,ze ako sam vravel stale patri k najlepsim dokazoval inde a nie v HT.........Kazdi obvinoval z neuspechu v predminulom PO Legaceho,ale to nebolo len o brankarovi...ale Holland to videl inak .............
Cepi,jj to je ten okamih...........
Cepi,jj to je ten okamih...........
http://www.youtube.com/watch?v=w-HJraMo ... ed&search= aj toto bez komentara....
Asi to fanusikovia Detroitu uz vedia, Lang nedostane ponuku na novu zmluvu.
No je to skor kvoli veku (36) ako kvoli vykonom (19+33) mne sa jeho vykony pozdavaju. Je pravda ze ak tim chce mysliet na buducnost tak je to logicke. Lang ak pojde dole s platom tak zaujimaveho zaujemcu urcite najde.
No je to skor kvoli veku (36) ako kvoli vykonom (19+33) mne sa jeho vykony pozdavaju. Je pravda ze ak tim chce mysliet na buducnost tak je to logicke. Lang ak pojde dole s platom tak zaujimaveho zaujemcu urcite najde.
Ani se moc nedivĂm,protoĹľe mi osobnÄ›,se letos v play-off moc nelĂbil,vÄ›tšinou co byl na ledÄ› za vyrovnanĂ©ho stavu 5na5,tak nestĂhal bruslit a jeho lajna se jen bránila a mÄ›la problĂ©my se vĹŻbec dostat z obrannĂ©ho pásma.Jak v sĂ©rii se Ĺ˝raloky,tak i s KaÄŤery.PĹ™i pĹ™esilovkách,tam naopak byl velmi platnĂ˝,pĹ™esnĂ© pĹ™ihrávky,dobrĂ˝ pĹ™ehled i stále vĂ˝borná stĹ™ela zápÄ›stĂm. :32:debil píše:Asi to fanusikovia Detroitu uz vedia, Lang nedostane ponuku na novu zmluvu.
ÄŚeskĂ˝ hokejovĂ˝ brankář Dominik Hašek se ĂşdajnÄ› dohodl s Detroitem na novĂ© smlouvÄ›. Pode zámoĹ™skĂ˝ch mĂ©diĂ by si mÄ›l olympijskĂ˝ vĂtÄ›z z Nagana vydÄ›lat 2,5 miliĂłnu dolarĹŻ plus pĹ™ĂpadnĂ˝ miliĂłn navĂc v bonusech za postup do play-off. K podpisu smlouvy by mÄ›lo dojĂt koncem tĂ˝dne. "KdyĹľ se podĂvám, Ĺľe do branky máme Haška a Osgooda, nemám o přÚtĂ sezĂłnu strach," Ĺ™ekl manaĹľer Detroitu Ken Holland.
To jsou moc dobrĂ© zprávy,věřĂm,Ĺľe to všechno klapne a dÄ›dko bude válet v kleci Wings.
:thumbsup2:
To jsou moc dobrĂ© zprávy,věřĂm,Ĺľe to všechno klapne a dÄ›dko bude válet v kleci Wings.
:thumbsup2:
VÄ›dÄ›l jsem Alexi,Ĺľe pro Tebe to zrovna moc dobrá zpráva nebude,ale musĂš myslet na tĂ˝m.Obránci a spoluhráči ho chválĂ a kdyĹľ je zájem z vedenĂ klubu,tak by byl ma*or,teÄŹ s tĂm seknout.Budeš muset ještÄ› jedou sezĂłnu protrpÄ›t.Co kdyĹľ by to vyhráli,mÄ›l bys vĹŻbec radost?Alex píše:Radsej sa nevyjadrim,lebo uz naozaj schytam ban.....
Baffy,no ved prave...aj v roku 2002 to boli velmi zmiesane pocity....a hlavne ked Hasek zdvihol SC ako druhy!!!No vtedy som mal nervy.....Ale radost so SC som samozrejme mal..........A co dalsej sezone?No zda sa,ze to budem musiet fakt pretrpiet........Kde su stare dobre "osgoodovske",ci "vernonovske" casy....
Kdepak Alexi jsi vedle.Baffi má pravdu na Hašana se Detroit mĹŻĹľe spolehnout.Obrana je s nĂm sehraná poslepu a jedinĂ˝ jeho problĂ©m jsou ty jeho vĂ˝lety mimo bránu,kdy to obÄŤas zavánĂ golem.S tou holĂ se to Hašan nenauÄŤĂ,ale jinak kluci s Detroitu se na nÄ›j mĹŻĹľou spolehnout ve všech ohledech.Je to soutěživĂ˝ tip,chce vĹľdy za kaĹľdĂ˝ch okolnostĂ vyhrát.A pokud ho to bavĂ,jako Ĺľe ano,tak jeho vÄ›k ti pĹ™ece nemĹŻĹľe vadit.Chápu,Ĺľe ho pro mÄ› z neznámĂ˝ch dĹŻvodĹŻ nemáš rád./asi ty jeho věčnĂ© odchody a ten průšvih v in-line hokeji jsi mu neodpustil- uĹľ se to stalo,bohuĹľel nemÄ›l se plĂ©st do něčeho,co nenĂ jeho chleba-tĂm ho neomlouvám,mÄ›l se řádnÄ› omluvit/PO pokud jsi sledoval zápasy s kaÄŤerama taky neprohrál Hašan.To snad uznáš.Je to dobrĂ˝ golman,na vyššà úrovni neĹľ je Ozzy i kdyĹľ se Ĺ™Ăká,Ĺľe jsou vyrovnanĂ.Já tomu nevěřim.Jedno ti povim .Kdyby Ozzy byl lepšà a soutěživÄ›jšà ,tak by Hašana z brány dávno vystrnadil.Vše mu hrálo do karet-vÄ›k,je domácĂ KanaÄŹan/i v Americe jsou kanaÄŹani domácĂ/,mÄ›l vyššà plat neĹľ Hašan i to byl dĹŻvod,proÄŤ mÄ›l chytat a nechytal.A proÄŤ nechytal?JedinÄ› soutěživost a vĂ˝konnost.Jinej dĹŻvod proto nebyl a tak to chápal i Babcock.PĹ™edloni jste propustili Legaceho a to si myslĂm,Ĺľe byla chyba.To je mĹŻj názor.TeÄŹ se budete strachovat,aby Hašanovi vydrĹľela ta jeho tĹ™Ăsla a Ozzy aby post prvnĂho golmana pĹ™ĂpadnÄ› zvládl.Chytá dost nevyrovnanÄ› na mĹŻj vkus.Nebo myslĂš,Ĺľe je lepšà golman Liv,ÄŤi nadÄ›je Howard?Já si to nemyslim :!:A taky si vzpomeĹ
Chapem,ze ako cesi budete podporovat Haseka,ale aj tak moj nazor sa na neho nezmeni,aj ked tu budetete argumentovat s hocicim.....Uz viackrat som pisal,ze ja mu uspechy neberiem a nech si ma tie uspechy eventualne aj nadalej.Len nech nechyta v RW.......Preco ho nemam rad?No napr. pre jeho styl chytania,pre jeho staru masku pre jeho cislo dresu,pre jeho spravanie,pre jeho vyhlasenia,pre jeho nenazranost.....nejde len o prachy...ale aj o medializaciu-potrebuje ,aby sa o nom pisalo....vsak ked skoncil s hokejom nikto o neho ani nezakopol,tak zrazu prisla afera v inline...a hned sa o nom pisalo..... jeho "sutazivost".....atd,atd.....
OZZY prisiel do DET uz ako dvojka Legaceho,tak vedel,ze pri Hasekovi mu tato uloha asi zostane.....A uz samotne vyhlasenia Mikeho a aj Hollanda pred sezonou naznacovali,ze boj o post jednotky je zbytocny....ze sa boja jedineho-aby sa nezranil,bla,bla,bla......
Suhlasim...aj podla mna bola chyba,ze Legaceho poslali prec...ale co uz
Spominam si na to,ako sme oslavovali zisk SC.....uz som to pisal v predchadzajucich prispevkoch...
OZZY prisiel do DET uz ako dvojka Legaceho,tak vedel,ze pri Hasekovi mu tato uloha asi zostane.....A uz samotne vyhlasenia Mikeho a aj Hollanda pred sezonou naznacovali,ze boj o post jednotky je zbytocny....ze sa boja jedineho-aby sa nezranil,bla,bla,bla......
Suhlasim...aj podla mna bola chyba,ze Legaceho poslali prec...ale co uz
Spominam si na to,ako sme oslavovali zisk SC.....uz som to pisal v predchadzajucich prispevkoch...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé