Sme close, má size, sezónu mal vydarenú, ale vôbec neviem, o akého hráča ide, keďže českú ligu veľmi nesledujem. Niekto, kto pozeráva zápasy Pardubíc ?

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sme close, má size, sezónu mal vydarenú, ale vôbec neviem, o akého hráča ide, keďže českú ligu veľmi nesledujem. Niekto, kto pozeráva zápasy Pardubíc ?
Before Red Wing fans go ballistic, it's not as bad as you might think.
Apparently, there was a verbal agreement between the Wings would take care of Cleary past 2013-14, given the fact he passed up a three-year deal with the Philadelphia Flyers in order to stay in Detroit (which was his preference). Nevertheless, it appears that if Cleary is brought back, it would be on a two-way contract, enabling the Wings to send him to Grand Rapids if he doesn't win a job in training camp.
This sounds very similar to the situation four years ago when Kirk Maltby signed a two-year deal in the summer in the hopes of making the squad out of training camp. He played well during the pre-season, but not well enough to earn a spot amongst a deep forward group in Detroit and decided not to join Grand Rapids, moving into the pro scouting department.
On by "špičkový" v době před zavedením stropu.A v době,kdy do toho Illitch sypal slušné prachy.Jinak je to velmi slabý GM.Doufám,že je to jeho poslední rok v naší organizaci.Thunder píše:Ja měl Hollanda vždycky za špičkového GM, ale poslední par let je to trochu slabotaale treba to přijde jen mě
přijde mi že přešlapuje uz nějakou dobu na místě... Cleary uz neni tim Clearym co býval, raději bych dal příležitost mladým. Ale tak asi je to Hollandův oblíbenec.
a ja bych mu to i pral, koneckoncu, sam Mrazek to v nekolika rozhovorech naznacil. Uz nechce hrat na farme a pokud by nemel misto, chce hrat jinde. Holland je uplne mimo clovekJirik19 píše:Však Mrázek je na Detroit ještě moc mladý![]()
Pacient Holland chce,aby Mrázek chytal pravidelně v AHL.Být Mrázkem,tak požádám o výměnu.
To je snad sen toto. Ten člověk žije ve středověku nebo co ?JKL píše:Jojo, vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby usiloval o trejd. Ať se Holland s Gusem třeba plácají po zadku.
Bohužel, nabírá to dost mizerné obrátky, Q/Cleary/Gus. Ale vždyť sem to čekal. Vlastně ještě trochu horší, než jsem čekal (skrz Clearyho, o kterém vůbec nemůže být řeč).
To je snad sen toto. Ten člověk žije ve středověku nebo co ?Mrázek požádá o trejd a zůstane nám chybující Howard a porcelán Gus. Clearyho ani nezmiňuju. Já to bral, že to je hotová věc "děkujeme / odejděte. Podepiš ještě Berta a na střídačku posaď vedle Clearyho Sammyho a ja půjdu fandit raději Horní Dolní.
Holland je zralý na pěst.
Jasně potřebujeme defenzivního útočníka (Kopča) a snipera (Leino) do první lajny místo Abdula. Mne už nic nepřekvapí. Holland FOREVERstale zapominate, ze je jeste volny Leino a Kopecky to ma taky nahnute. Holly (od priste pouze trouba) patrne nevi, co driv
popř. udělá nějakou výbornou výměnu ve stylu Legwand,kdy přijde o všechny drafty a prospekty.