ja to vedel, uz jenom ocekavam, kdy tady vleti JKL nebo Jirik a totalne me pohrbi
ja bych mu sanci dal, hokej nemohl zapomenout hrat
Já mám dneska jiné starosti + Iveta nestihla vlak, takže sem už tak v depresi.
Weiss?
Tatara ne, toho nechat. Kid line má budoucnost, jestli zůstane takhle řada v takového podobě, tak půjdou v sezoně o level výše výkonově, nemám strach. Měnil bych prospecty, je tam šance za ně něco dostat. Na to,že se do týmu dostane teď ještě větší várka mladých, snad s výjimkou Manthy, bych už moc nespoléhal. Teemu taky nevím, kam se jako vleze, leda při nějakém IR. Ale jestli aspoň jeden z nich půjde nahoru a prokáže potenciál, tak už pomalu ani střelce nepotřebujem. Koneckonců, hypoteticky máme velmi produktivní tým. Hypoteticky. Než si nadělají bebínka.
Nad tím Columbusem sem taky dumal.
Jinak, Alfie. Pokud podepíše za nějakých pár šupů, tak bych ho nechal, na přesilovkách se mi líbí, patřil k nejspolehlivějším hráčům ohledně přihrávek. Bottom je plný puberťáků, nějaký ten jeden veterán neuškodí.
No, sem fakt zvědavý, jak z toho Holland vybruslí, teda jestli nebude dva měsíce leštit brusle ve skladu zas. Ten článek viz. výše je velmi trefný, prostě je nutný nějaký agresivní mův. Stejně tak si myslím, že Lashoff, Kindl, že mají nějaký potenciál pro trejd. Zas jako, když se podívám na Buffalo, Floridu a spol., tak to raději Lashoffa, než podobného lamera, který se zas půl roku bude zapracovávat. Udat určitě půjdou. Oullet, Sproul, každý viděl, že to ještě na první tým tak uplně není, hrajou pěkně, ale je to ještě ´příliš farma´. Oullet > Sproul. V té rovnici mi chybí další dva D, kteří leští Rapids, Almq a Marchenko. Nejvýš bych asi stavěl Marchenka těsně s Almem, ale byl to možná jen takový pocit, dyk odehrál víceméně nic. To jsou ČTYŘI potenciálně zajímaví D. Jestli se z nich do týmu dostane jeden, bude to fajn, dva už by byl pomalu zázrak. Tady prostě prostor pro trejd je.
Q je bazmek. Řekněme, že poslední třetinu sezony to od něj nebyla taková katastrofa, jak první polovina, kde byl fakt k ničemu. Taky souhlasím s tím, že když DeKe potvrzoval kvalitu (a to potvrzoval, byla to beztak jeho první nějaká sezona a myslím, že není třeba pochybovat o jeho kvalitách), tak Q vypadal nepoměrně líp, než když hrál s neokopaným Smithem. Smith + Q, oba mimo shape, to byla deviantní kombinace. Q je tedy dobrý leda jako druhý obránce do druhého páru, s tím, že nedává nic navíc v hodnotě. Na to mi přijde dost drahý.
Tohle je prostě o Kenovi, jak moc hrubý trejd je ochoten udělat a co pustí žilou. Má nabídnout co.