od
Pasha » pon 17. bře 2014 20:28
Athanasiou má životnú sezónu za Barrie Colts v OHL, budúci rok bude v Grand Rapids. To, že je skutočne speedster vieme, mal však problémy v iných oblastiach hry, popravde, neviem, ako je na tom teraz.
Atlantik, škoda zbytočných prehier a nedotiahnutých zápasov, kde sme podostávali góly v záveroch. Minimálne o 8-10 bodov viac mohlo byť. Ale nevadí, ja som optimista, máme možno najťažší rozpis a postup by bol zázrakom, ale ešte je o čo hrať. Horšie je to, že žiadny hráč sa v dohľadnej dobe (1 týždeň) nevracia do zostavy. Helm setback, Weiss nie je close, Datsyuk bude o 10 dní vyšetrený.
inak, napadla ma jedna vec. Sme v situácií v akej sme, pýtam sa, sú zranenia našich hráčov skutočne tak vážne, že by s nimi nemohli hrať ? Keď niekto dokáže hrať v play-off s dochrámanými kolenami, palcami, rukami, ramenami...My hráme playoff už teraz a preto by som privítal návrat kvality do kádra. Lebo úprimne, s týmto, čo v tejto chvíli za nás nastupuje, silne pochybujem, či táto zostava má kvalitu na to, aby PO urobila.