Upozornenie: Další zápas opět doma a to s Capitals. Bude opět bod za prohru v prodloužení nebo na nájezdy
7 prohra na našem ledě v řadě
Wake Up Wings
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hrajeme venku, ale s Islanders a vzhledem k tomu, že to je náš oblíbený soupeř (na kterého neumíme hrát a je ve formě jaké je) a my máme 2 zápasy ve 2 dnech to vidím optimistickyPasha píše:Neskutočne si vieme presrať zápasy, to je až do plaču. V nájazdoch neviem čo vymýšľame, Datsyuk nedal už pekných pár nájazdov za sebou, veď preboha nech robí to, čo mu dlhé roky vychádzalo. Bertuzzi neviem načo robí hentaké otočky, keď jeho nájazd je pekne pomaličky si ísť od pravého mantinelu a vymiešať si brankára a zavesiť. Nabudúce nech tam ide Tatar, Abdel a Miller ... čo dnes ? Hráme vonku, takže ? Win ?
Nevím. Dres Wings mu prostě z mého pohledu nesluší a zatím mne osobně vůbec nepřesvědčil. Osobně bych radši viděl v základu Tatara a Gusťu. Nic víc. Smrdí i Sammy. Prostě Holland to v létě prosral a pomalu se to ukazuje. Zette a Dats ok sem tam Bert (ten se veze s nima) a zbytek mančaftu je prostě marný. Nepřesvědčil mne ani Alfie. Myslel jsem že bude hrát větší roli a bude žolíkem Wings a převezme trochu tíhy, která leží na dvojici Zete / Dats. Pořád se míchá se sestavou a já osobně bych dal větší porci zápasu Jonasovi (pokud bude zdravý) minimálně 2 zápasy Jimmy / 1 Jonas. Toť můj názor. Čas ? Však je 1/4 sezóny za námaPasha píše:Ako môžeš nič nečakať od dlhoročného lídra Floridy, ktorý pravidelne zbieral body ? Trošku mi stojí rozum, ale ok...Nevydaril sa mu začiatok angažmánu, tak chápem rozčarovanie, ale všetko chce čas, čas, ešte raz čas.
Psal jsem to já, ale to je jedno. Na západě by jsme byli v současné době pod čarou postupu, ale pokud chceme uspět nemůžeme řešit kde hrajem Myslím, že s tímto kádrem máme navíc, než co předvádíme nyní.Baffy píše:no,jak už tady někdo psal,buďme rádi za to převedení na východ,myslím,že v konečném zúčtování po základní části,to
bude klíčový faktor,s těmito výkony a výsledky,bychom neměli nárok...ani se mi nechce se na to trápení s Preds dívat...
Hlavně Cleary ..... toho a jeho podpis nemůžu vůbec pobrat. Kdyby měl výsledky tak ok, ale on je totální babrák.Pasha píše:Nyquist recalled. Zajtra rozdelené dvojičky, no uvidíme, Weiss s Alfom stále out. Datsyuk vo formácií s Bertom a Clearym. Akože nič proti, ale chudáka Pashu trošku ľutujem, on si zaslúži lepších hráčov. V druhej Nyquist, Hank a Franzen, v tretej to vyzerá po novom zaujímavo, Helm, Tatar, Abdelkader.
No, uvidíme, čo to dá.
Veľmi pekne povedanéYou know, I invest a lot of my time, thoughts, and emotions into the Red Wings. I use "we" to talk about the team because I've willingly thrown my lot in with theirs. Their ups are my ups, and their downs are my down. When the team and players go through tough times like these, I feel their pain. That's how much I love this team, and why no matter how bad it gets, and how long it takes to get back on track, I'll be right here beside them. Through thick and thin, good times and bad, through sickness and health. This is MY team, and these are MY players.
Pasha píše:Wings - Canes 4:3
Zápas z našej strany výborný, ale to by sme neboli my, keby sme si neskomplikovali situáciu Dnes to bol starý dobrý Detroit, domáci tlak na hosťujúcu bránu, navrátilec Nyquist ukázal, že je to top6 hráč pre budúcnosť s hokejovým myslením na vysokej úrovni, potvrdil to 2 gólmi, odobral 2-3 puk, vo formácií s Hankom a Franzenom mu to svedčalo. Žiadny veľký report nejdem písať, nemalo by to význam.
Nyquist si týmto už definitívne zabezpečil miesto, tu rozum proste nepustí, toto chlapčisko má budúcnosť v top6 nášho tímu. Dovolím si tvrdiť, že dnes možno naj výkon sezóny. Keep it up boys !!!
GO WINGS !!! Pre dnešok všetko. Vidíme sa v sobotu s Ottawou.