Fantomas to pekne zhrnul v ich topicu, bolo málo scoring chances, naozaj taktický boj. Škoda, že na konci pri tej PP nevyšla prihrávka na Tatara, ktorý mohol zakončovať (chválim beka SJS, ktorý výborne vystihol). Som ale fakt prekvapený, ako pôsobí naša obrana. Pred rokom odpisovaná, priepustná, doma bez dvoch kľúčových obrancov sme udržali najlepší tím súťaže (momentálne bez servítky, treba to športovo uznať)
Už včera večer ako som zbadal zostavu, tak som vedel, prečo dáva Babcock Weissa do tretej brázdy, len tak by to nerobil. Geniálny krok

Body mohli byť aj dva, ale samozrejme ani jeden, v úvode som myslel že Sharks nám tam niečo šupnú. Takže spokojnosť
btw, Ouellet nech hrá takto ďalej, jeho áčko neminie, mimoriadne sa mi páčil.
"I felt pretty good and I think I had a pretty strong game so that's a good thing," said the 20-year-old Ouellet, Detroit's second-round pick (48th overall) in the 2011 NHL entry draft. "For sure a couple things to work on but overall I think I played pretty good
Vo chvále nešetril Babs, ten ho pochopiteľne pochválil
"I thought he was real good, I thought he was steady," Babcock said. "Just smart and knows how to play. I liked him through training camp. It's not a big surprise to me. He's smart, doesn't make lots of mistakes.
"As a young D, often it's not so much upside what you do it's how few mistakes you make. Conscientious, trustworthy, you get to play a lot. He did a good job.''
V najbližších dňoch ale musíme urobiť nejaké roster moves, v sobotu sa vracia Helm, healthy je aj Eaves. Glendening bol poslaný na farmu, na 99,9 % je isté, že pôjde Tootoo - trade,waiver,farma.
V stredu s Ottawou, ako poznamenal Creep, opäť na Nove Sport. Snáď za plný počet bodov. Mal by hrať aj Kron a Big E
LGRW
EDIT: Radostná správa od Jonathana Ericssona

#RedWings D-man Jonathan Ericsson confirmed that his new baby daughter, Liv, is named in honor of his late friend and teammate Stefan Liv.
EDIT2: Aby sme sa stále len netešili, Red Wings defenseman Jonathan Ericsson out two-to-three weeks with shoulder injury. Nevadí, zvládneme to aj bez neho