Sharks 1 - Wings 2 SORosťa píše:To bude prohra jak víno.Myslím,že dostaneme tak 6 fíků a pojedem si pro další nakládačku do Chicaga
2 Rosťa

Pro mne nečekané 2 body

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Sharks 1 - Wings 2 SORosťa píše:To bude prohra jak víno.Myslím,že dostaneme tak 6 fíků a pojedem si pro další nakládačku do Chicaga
Abby a Cleary v top6 nemajú čo hľadať.Po návrate zranených tam však neostane ani jeden.Sloter píše:Jeden z pozápasových komentárov na FB:
Babcock should be praised for turning Cleary and Abdelkader into Selke caliber forwards. Every night those two find a way to keep Datsyuk off the score sheet.
Náš tím vôbec nehrá zle, len teraz je tam nedostatok talentu vinou zranení a tak to treba nahrádzať bojovnosťou. Teraz celkom prijateľná séria zápasov.Creeper píše:Ericssona do průvanu za k...e pověsit za to vyhození.V první půlce jsem si říkal, že bod bude zlatý jak nás Chicago doslova drtilo, ale po zlepšené druhé polovině jsem zklamán, že nemáme body 2. Jsou holt na vítězné vlně a věří si, což se o Wings říct nedá.
Škoda
8 bodů ? to je scifiPasha píše:Náš tím vôbec nehrá zle, len teraz je tam nedostatok talentu vinou zranení a tak to treba nahrádzať bojovnosťou. Teraz celkom prijateľná séria zápasov.Creeper píše:Ericssona do průvanu za k...e pověsit za to vyhození.V první půlce jsem si říkal, že bod bude zlatý jak nás Chicago doslova drtilo, ale po zlepšené druhé polovině jsem zklamán, že nemáme body 2. Jsou holt na vítězné vlně a věří si, což se o Wings říct nedá.
Škoda
Utorok doma Avs, štvrtok doma Oilers (alebo, podľa niektorých, okrem Eberleho samé busty), v sobotu 21:00 vonku Jackets a v nedeľu 23:00 Jackets ale doma. Tak veľmi by som chcel 8 bodov![]()
Tak ako sa dalo predpokladať, Gustav po minuloročnom pôsobení v 1.tíme Detroitu, kedy mu to v lajne s Pavom išlo náramne, tam bude opäť, Franzen k nim je veľmi dobrý doplnok. Sranda, celá top6 zložená z Európanov, z toho 4 severaniaThe Wings practice at Joe Louis Arena on Tuesday before they headed to Calgary later in the day. Babcock shuffled the forward lines a bit with Nyquist working with Pavel Datsyuk and Johan Franzen. Meanwhile, Filppula was back on Henrik Zetterberg’s line, opposite Damien Brunner. It appears that Justin Abdelkader, who had been in Datsyuk’s line lately, will return to the third line with wingers Daniel Cleary and Joakim Andersson.