Raz som tu povedal, že Detroit si ide po povinnú výhru do Colorada a prehral tam, odvtedy som troška skromnejšíCreeper píše: Ondro chtěl 4 body z možných 8 a máme zatím 6![]()

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Raz som tu povedal, že Detroit si ide po povinnú výhru do Colorada a prehral tam, odvtedy som troška skromnejšíCreeper píše: Ondro chtěl 4 body z možných 8 a máme zatím 6![]()
Detroit Red Wings goalie Jimmy Howard suffered a broken finger on his right hand during Thursday's 4-3 shootout win over the Vancouver Canucks and will miss the next two games of Detroit's road trip. Joey MacDonald has been recalled from the Grand Rapids Griffins to serve as Ty Conklin's backup. Conklin will start the next two games, Saturday at Edmonton (10 p.m., Fox Sports Detroit) and Monday at Phoenix (8 p.m., NBC Sports Network).
To je konecPasha píše:Detroit Red Wings goalie Jimmy Howard suffered a broken finger on his right hand during Thursday's 4-3 shootout win over the Vancouver Canucks and will miss the next two games of Detroit's road trip. Joey MacDonald has been recalled from the Grand Rapids Griffins to serve as Ty Conklin's backup. Conklin will start the next two games, Saturday at Edmonton (10 p.m., Fox Sports Detroit) and Monday at Phoenix (8 p.m., NBC Sports Network).Nech je čoskoro v poriadku. Inak zaujímavosť, že Conklin ešte tento rok nechytal zápas na domácom ľade.
Někde jsem četl, že možná 8 týdnů. S formou Conklina velice rychle příjdem o vybojované pozicePasha píše:Prehra ani nemrzí, skôr ma znepokojuje, čo s Howardom. Objavili sa informácie, že vynechá minimálne 2 zápasy, potom 2 týždne, teraz sa hovorí až o 6 týždňoch...Nabokov ? Žeby ?
Předvedli jsme odevzdaný výkon.. Neumíme udržet šňůru vítězství. Jednou hrajeme božsky, jindy zase pekelně zle. Gagner dnes jediný z našeho týmu, co snese kritiku, zbytek byl asi poPasha píše:18th straight win at Joe Louis Arena![]()
Najlepší hráči zápasu : Zetterberg, Abdelkader, Miller, z tímu hostí opäť Gagner :klobuk_dole: (8 gólov v posledných 4 zápasoch)
Za stavu 2:0 po góloch Franzena a Emmertona to vyzeralo veľmi dobre, no Oilers dokázali zásluhou Gagnera vyrovnať na 2:2, no o chvíľu prišla chvíľa Drewa Millera, ktorý dotlačil puk do brány (11.gól, 4. v posledných 5.zápasoch![]()
). Na 4:2 poisťoval Zetterberg, ktorý sa konečne presadil strelecky, pretože posledné zápasy patril k najlepším
![]()
MacDonald fajn, no ja chcem stále toho Nabbyho, dúfam, že sa podarí
Sklamal ma Hemský, okrem jedného nájazdu z ľavej strany na MacDonalda nepredviedol nič...Reeper.89 píše:Předvedli jsme odevzdaný výkon.. Neumíme udržet šňůru vítězství. Jednou hrajeme božsky, jindy zase pekelně zle. Gagner dnes jediný z našeho týmu, co snese kritiku, zbytek byl asi po![]()
to, ze u nas hra prd, neznamena, ze by tak hral aj u vas :ja_neviem:Pasha píše:Sklamal ma Hemský, okrem jedného nájazdu z ľavej strany na MacDonalda nepredviedol nič...Reeper.89 píše:Předvedli jsme odevzdaný výkon.. Neumíme udržet šňůru vítězství. Jednou hrajeme božsky, jindy zase pekelně zle. Gagner dnes jediný z našeho týmu, co snese kritiku, zbytek byl asi po![]()
Nechcem ho, radšej ten Tuomo Ruutu
Hmm, keď tak premýšľam, možno by sa pri Zetterbergovi zobudil a platilo by to aj naopak. Potrebujú to momentálne obaja. No uvidíme čo sa vykľuje. Okrem Detroitu má o Hemského záujem aj Pittsburgh a Nashville.arek píše:to, ze u nas hra prd, neznamena, ze by tak hral aj u vas :ja_neviem: