Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
PÄ›knĂ˝ zápas, akorát mÄ› mrzĂ ta prohra, ale co aspoĹAlex píše:Skvely fantasticky vykon RED WINGS!!!!!!!!!!!!!!!Detroit prehraval s NYI po 2 tretinach uz 3:0,ale nakoniec v tretej tretine strelil 3 goly,vyrovnal a v predlzeni rozhodol Zette o vitazstve Wings 4:3!!!Lidstrom mal 0+3,konecne sa golovo presadil aj Dany Cleary....Hasek nic moc 19/3
Skvele vitazstvo.Super-mame dva body a navyse COL porazilo NSH!!!!!GO WINGS GO!!!!
No kdyby chytal Hašek tak Detroit vyhrál....Alex píše:Cepi:Urcite najvacsim lakadlom je Fopa.S nim by sila Wings stupla o dost vyssie.A doplnil by enklavu svedov v HockeyTowne....
Zapas so St.Louis bol dost prekvapujuci.DET nedal gol!!!!!!!!!Po vyse 3 rokoch sa to podarilo zrusit St.Louis.Konkretne Legace a Sanford.No skoda,mohli to este potiahnut.Nastastie nechytal ten c.rak Hasek,Joey podal skvely vykon,len ma smolu,ze nevyhrava zapasy(vid COL 3:1)a naopak ten sasek chyta holy k.k.t a pripisuje si vitazstva........Skoda tej prehry,lebo Predators vyhrali a opat nam odskocili na 3 body....Mrzi ma aj zranenie Legaceho.Dufam,ze to nebude nic vazne.....Let`s go Wings!!!!!
Vcera tam kludne mohol stat aj slameny pandrlak v brane detroitu aj tak by vyhrali.Alex píše:Po zapase so St.Louis,ked sme nedokazali strelit ani gol sa tentokrat zadarilo viac.Jasne vitazstvo nad CGY.A tu je vidiet,aky je Sasek "dolezity" pre Red Wings!!!!Tam mozu postavit aj mna a budem si pripisovat vitazstva jedno za druhym...Joey tentokrat moc nenadchol,ale aspon konecne vyhral......Hasek sa zranil,Ozzy by sa mal uz vratit
..Tomas Kopecky by sa mal vratit niekedy v strede marca a dufam,ze sa podari dostiahnut Laciho Nagya....A som zvedavy,ze za koho.Ja osobne by som sa rad zbavil Langa......Dnes asi nastupi do branky Jimmy Howard...