Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Doufám, že mu to bude lítat po ledě jak v letadle. Předpokládám, že už se kádr nezmění. Útok zůstal stejný a obrana přišla o Briana. Conklin minulou sezónu nic moc, tak snad bude ta u nás lepší a bude Jimmymu dobrou dvojkou.OndroNR píše:Justin si pekne zalietal a teraz hor sa ladiť formu na novú sezónu.
Tak to vyzerá, že Wings sú už kompletní, už žiadne výmeny, ani podpisy FA
Celkově mám ale takové smíšené pocity. Čekal jsem nějakou větší rybu a ono nic. :ja_neviem: Hlavně se mně nelíbí v kádrů Bert a Hudler.
Pozri, do obrany prišiel White, ten zapadne, no u Commodora som si nie celkom istýCreeper píše:Doufám, že mu to bude lítat po ledě jak v letadle. Předpokládám, že už se kádr nezmění. Útok zůstal stejný a obrana přišla o Briana. Conklin minulou sezónu nic moc, tak snad bude ta u nás lepší a bude Jimmymu dobrou dvojkou.OndroNR píše:Justin si pekne zalietal a teraz hor sa ladiť formu na novú sezónu.
Tak to vyzerá, že Wings sú už kompletní, už žiadne výmeny, ani podpisy FA
Celkově mám ale takové smíšené pocity. Čekal jsem nějakou větší rybu a ono nic. :ja_neviem: Hlavně se mně nelíbí v kádrů Bert a Hudler.
Nepáči sa ti Bert a Hudler ? :ja_neviem: Bertuzzi má NTC ...a o Hudlera by asi nebol záujem
Takže musíme byť spokojní s tým, čo máme. Aj keď za Bertuzziho a Hudlera by sa niekto schopnejší dal nájsť
http://www.nhlpro.cz/clanek/19859-ty-co ... o-detroitu" onclick="window.open(this.href);return false;
Zaujímavý článok s Ty Conklinom, ja mám osobne obrovskú radosť z jeho návratu Tak nech sa darí, už sa neviem dočkať
Zaujímavý článok s Ty Conklinom, ja mám osobne obrovskú radosť z jeho návratu Tak nech sa darí, už sa neviem dočkať
To je dovod, preco mam v Columbuse rada Jareda Bolla, R.J. Umbergera, Sammyho Pahlssona a po novom aj Boone Jennera. Vela stastia v novej kariere Kris...Getzo5 píše:Také typy som vždy miloval. Podobne mi bolo ľúto keď skončil Lehntinen. D-rapist :klobuk_dole: Congrats k skvelej kariére.Rosťa píše:Tak nám ukončil kariéru i hodně oblíbený Kris Draper.Za všechno moc děkujem,za všechnu černou práci co jsi odváděl.
To sú mi veci, čo nepovieš...Detroit stavia už skoro 2 desaťročia na veteránoch a ešte nikdy sa nepopálil.Pokiaľ budú pri mužstve Holland s Babcockom, tak myslím, že žiadneho ústupu z pozícií sa Red Wings báť nemusiaguillaume píše:Red Wings caka ustup z pozicii. Tim postupne starne a mlade pusky nediisponuju az takym talentom. Avsak PO je pre Detroit samozrejmostou.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé