od
Pasha » čtv 14. črc 2011 20:44
mt-svk píše:Nemozem si pomoct, ale bud Holland prestane za kazdu cenu preferovat veteranov, alebo to pojde s wings dolu vodou, to jest, favorit na sc nebudete aj ked po budete mat iste. osgoo, to je zly vtip, mcdonald ukazal kvality, tak preco mu nedat sancu. do obrany hracov ako commodore ci white.... to dat radsej priestor nadejnym obrancom, alebo ziskat mladsieho obrancu. miesto commodoreho mohol hrat kludne smith, ziskal by aspon skusenosti a nenarobil by tolko chyb, plus by vas stal menej.
Ak podpíše Osgooda, tak ja sa vážne nas...hnevám ! MacDonald bol výbornou dvojkou, no pôjde robiť mentora Pearcovi či McCollumovi do Grand Rapids. Na miesto dvojky si zasadne jeden z trojice Osgood

/Conklin/Turco
Sám Holland avizoval, že s Osgoodom už nepočíta kvôli nespočetným zraneniam a teraz čaká na OSGOODOVE vyjadrenie ? Mne to príde, akoby mu nevedel povedať nie, že už fakt stačilo, on už je tak zničený tými zraneniami, že on nemôže byť stálou a plnohodnotnou zdravou dvojkou

. S Whitom som spokojný, aj keď to nebude 100 % náhrada za Rafu, no aspoň sčasti ho nahradí, je to pravák, do presiloviek je použiteľný, takže tu nevidím problém. Detroit po odchode Lilju postrádal stay-at-home Dmana, Commodore sa za tú čiastku na rok hodí

Ale 2012/13 už Smith šancu jednoducho dostať musí, to isté Kindl, to už ani nie je možné, koľko čaká na šancu. Pred rokom mu zobral miesto Salei, teraz to bude (možno) Commodore :ja_neviem: