HrůzaOndroNR píše:Detroit podpísal Jonathana Ericssona. Predĺžil zmluvu o 3 roky za celkovú čiastku 9,75 milióna Cap hit 3,25 milióna Bože Kenny, čo si to spravil ?![]()
Toto je FAIL ! Obranca do 3.páru s "hitom" 3,25 ??? To si deláš prdel ?
![]()

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Modlím sa, aby Wiz do 6-tej večer nášho času nepodpísalmt-svk píše:A co ste cakali? Ak ste si ho chceli udrzat tak pri terajsich zmluvach vam nic ine nezostavalo. Minimalny platovy strop vam zasiahol do planu. Z toho mi ale vyplyva, ze na prakticky 100% nepodpisete Saleia, uz nie je ziadna sanca. Plus pri takejto tendencii narastu to ruzovo nevyzera ani s pripadnym podpisom Wiza, aj ked dufam, ze podpise u nas.
Máme co jsme chtěli. Jsem rád za Eavese a podepsal i Miller. Do obrany bohužel nikdo. W. podepsal jinde než u nás. Obrana bude ještě děravější než letos.OndroNR píše:Dobre, máme čo sme chceli !!!! Holland sa nesnažil získať práva na žiadneho z potencionálnych free agentov a tak mu utiekli Bieksa, Ehrhoff, Pitkänen a takisto aj Wisniewski. Teraz ostane Kaberle (ktorý nakoniec dodatočne podpíše s Bruins) Navyše, podpísal aj Salo s Canucks :ja_neviem: A takého ako Jovanovski, ďakujem neprosím ! Kenny palec dole, vyčkávacia taktika nevyšla, teraz jedine pokúsiť sa o zisk Keitha Yandlea, ktorý je RFA
Jedine prebiť nejakou ponukou dákeho RFA...Napadá mi Yandle :ja_neviem:Creeper píše:Máme co jsme chtěli. Jsem rád za Eavese a podepsal i Miller. Do obrany bohužel nikdo. W. podepsal jinde než u nás. Obrana bude ještě děravější než letos.OndroNR píše:Dobre, máme čo sme chceli !!!! Holland sa nesnažil získať práva na žiadneho z potencionálnych free agentov a tak mu utiekli Bieksa, Ehrhoff, Pitkänen a takisto aj Wisniewski. Teraz ostane Kaberle (ktorý nakoniec dodatočne podpíše s Bruins) Navyše, podpísal aj Salo s Canucks :ja_neviem: A takého ako Jovanovski, ďakujem neprosím ! Kenny palec dole, vyčkávacia taktika nevyšla, teraz jedine pokúsiť sa o zisk Keitha Yandlea, ktorý je RFA
Je třeba někoho řádného podepsat do obrany, ale nevím koho. Útokem to nepřetlačíme. Jar"y"n jde do Flyers. Pro mne obrovské překvapení. Doufám že mu tam pšenka nepokvete a styl Flyers mu vůbec nesedí.OndroNR píše:Jedine prebiť nejakou ponukou dákeho RFA...Napadá mi Yandle :ja_neviem:Creeper píše:Máme co jsme chtěli. Jsem rád za Eavese a podepsal i Miller. Do obrany bohužel nikdo. W. podepsal jinde než u nás. Obrana bude ještě děravější než letos.OndroNR píše:Dobre, máme čo sme chceli !!!! Holland sa nesnažil získať práva na žiadneho z potencionálnych free agentov a tak mu utiekli Bieksa, Ehrhoff, Pitkänen a takisto aj Wisniewski. Teraz ostane Kaberle (ktorý nakoniec dodatočne podpíše s Bruins) Navyše, podpísal aj Salo s Canucks :ja_neviem: A takého ako Jovanovski, ďakujem neprosím ! Kenny palec dole, vyčkávacia taktika nevyšla, teraz jedine pokúsiť sa o zisk Keitha Yandlea, ktorý je RFA
12 útočníkov podpísaných + treba podpísať Mursaka. Stále verím, že sa Detroit zbaví HudleraCreeper píše:To je sestava. V útoku žádná změna. V obraně navíc průměrný obránce. V podstatě jsme oslabili.Paráda.
Každý sa rozplýva, že ste si jediní nepreplatili hráča na FA trhu a ty..."mohol aj za menej" lol.OndroNR píše:Wings add Ian White with two-year deal![]()
The contract is worth $5.75 million over two years.
No, mohol aj za menej, ale OKSnáď bude platnou posilou.
Pod zmluvou je 7 obrancov : Lidstrom, Kronwall, Stuart, Ericsson, Kindl, Commodore, White + ešte čakajúci Brendan Smith, no ten asi odohrá ešte sezónu v AHL.
Pokračuje sa v hľadaní dvojky za Jimmyho (Ja osobne by som privítal návrat Concksa). A takisto by som privítal nejakého útočníka do top6, no na trhu už nič nie je. Ten Hudler by mohol putovať za niečo slušné