Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No no, stihnuté ledva, ak by ho nepodpísali do 1.júna, tak by na neho stratili práva, uff. Good luck Andrejleo píše:Andrej Nestrašil má v kapse smlouvu s Detroitemhttp://www.nhl.cz/CZ/25604/andrej_nestr ... oitem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Velkej kamarád našeho Adama PoláškaHodně štěstí
Aj toho chceš do CBJ ?mt-svk píše:Môźem sa spýtať na Brendana Smitha, čo je to za obrancu? Aký tip? Ako vidíte jeho rozvoj?
Ježiškove oči, však srandamt-svk píše:Nie.Prećo by som ho mala chcieť?
Ste už s tým úplne chorý, alebo sa ti zdá, že pasiem po každom hráćovi? No nič, prepáć za otázku, źe som chcela vedieť info o hráčovi, ktorý by mal byť jednou z najväčších nádejí Detroitu. Radšej si ho zoženiem inde.
Jsou to čisté spekulace. Já četl že slouva má být kolem 2,5 mil. No nevím. Osobně si Jardu nedokažu v dresu Wings představit.OndroNR píše:Hop, to jsou mi věci, Red Wings uvažujú nad podpisom Jaromíra Jágra, hľadajú útočníka top 6, ktorý by pomohol v presilovkách. Zmluva by sa mala pohybovať okolo 1 milióna. Neviem, nevidím to moc reálne :beee:
Ja si myslím, že nakoniec Jarda nepodpíše, aj tak, čítal som, že dostal nejakú prácu v klube HC Kladno, tak neviem. A neviem, či by zvládol takú porciu zápasov, kde sa hrá hodně fyzicky :ja_neviem:Creeper píše:Jsou to čisté spekulace. Já četl že slouva má být kolem 2,5 mil. No nevím. Osobně si Jardu nedokažu v dresu Wings představit.OndroNR píše:Hop, to jsou mi věci, Red Wings uvažujú nad podpisom Jaromíra Jágra, hľadajú útočníka top 6, ktorý by pomohol v presilovkách. Zmluva by sa mala pohybovať okolo 1 milióna. Neviem, nevidím to moc reálne :beee:
Jinak Modano v našem dresu končí. Osobně bych oželel i Drapera. U Millera nevím. Měl pár krásným akcí.
Eaves je jasnýOsgood by to měl definitivně zabalit. Ericsson zřejmně nepodepíše. Pro mne zklamání. Mám ho rád. Věřím ale v prodloužení kariéry u Nicka. :klobuk_dole: Bude třeba doplnit obranu a o nějaké dobrého a zkušeného obránce.
Tak tak, pred chvíľou som to zazrel aj jaCreeper píše:Tak jsem četl : Hlavním terčem Red Wings na trhu s volnými hráči by podle všeho měl být James Wisniewski. Právě on by tak měl být tím mužem, kdo nahradí nedávno skončivšího ofenzivního zadáka Briana Rafalskiho. Wisniewskimu by měla být nabídnuta smlouva kolem 4,5 milionu dolarů ročně na dobu 4-5 let. Hlavními alternativami jsou Pitkanen, Ehrhoff a Markov.
Nevím Markov pokud vím je sice třída, ale často zraněný. Sám jsem zvědav koho Ken přivede a jak to dopadne.
Ale i tak je to výborný bekMartin #27 píše:Wisniewski spíš než diriguje přesilovky to jenom šije golfem od modré( což je jeho přednost ) Pokud chcete někoho kdo umí dirigovat přesilovku tak běžte po Ehrhoffovi, to je bek který umí taky zahrát na modré hlavou a najít nezjištnou přihrávkou spoluhráče, ale pálit od modré taky mu není cizí.
Co se týče Jágra - kdyby s váma podpesal za menší peníz nedivil bych se. Kde jinde než do domova důchodců v Detroitu by se hodil víc ?
Jágra by som kľudne uvítal, len neviem, či by zvládol takú veľkú porciu zápasov :ja_neviem:martin83 píše:Jinak deník Sport napsal, že Jágr už o angažmá v Detroitu hovoril po telefonu s Babcockem a Sport citoval Kena Hollanda, který doslova řekl: "\máme zájem". V článku hovořil i Jágrův zámořský agent Petr Svoboda, který jednání potvrdil. Wings jsou udajně ochotni nabídnout 2 miliony. Uvidíme, ale myslím bylo by to dobré pro obě strany
V čem nad Jágrem vynikají Recchi, Selanne, O'Donnell, Whitney, Kovalev nebo Knuble, kteří zvládli základní část i playoff. A když už jsme u toho, Holmstrom je jen o rok mladší, ve všech směrech horší a opotřebovanější a nad ním se nikdo nepozastavuje, a to hraje první lajnu s Datsyukem.OndroNR píše:Jágra by som kľudne uvítal, len neviem, či by zvládol takú veľkú porciu zápasov :ja_neviem:martin83 píše:Jinak deník Sport napsal, že Jágr už o angažmá v Detroitu hovoril po telefonu s Babcockem a Sport citoval Kena Hollanda, který doslova řekl: "\máme zájem". V článku hovořil i Jágrův zámořský agent Petr Svoboda, který jednání potvrdil. Wings jsou udajně ochotni nabídnout 2 miliony. Uvidíme, ale myslím bylo by to dobré pro obě strany
nazdar Crabe,zrovna nedávno jsem si na Tebe vzpomněl a říkal si,že je škoda,že už se tu neukazuješ a ejha...jsi zpět?Crab píše: V čem nad Jágrem vynikají Recchi, Selanne, O'Donnell, Whitney, Kovalev nebo Knuble, kteří zvládli základní část i playoff. A když už jsme u toho, Holmstrom je jen o rok mladší, ve všech směrech horší a opotřebovanější a nad ním se nikdo nepozastavuje, a to hraje první lajnu s Datsyukem.