http://www.youtube.com/watch?v=pzwKiJEChIQ

2 Ondro. Dobře napsáno.

Go Wing´s Go !!!
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Datsyuk sa vracia do zostavy, Modano je healthy scratch. Kronwall vynechá 2.zápas v rade, ale onedlho bude v poriadku je len day to dayDatsyuk 13 píše:datsyuk kronwall a ozzi nehraju... neviem odkial to mas...
btw ja muzstvo neodpisujem po jednej tretine ale kvoli nestalym vykonom.
To je od Mika pěkné. Obzvláště potom, co jsem nedávno četl článek jak si spolu promluvili o jeho hře a vše si vyjasnili.arek píše:babcock teda riadne oje*al Modanadetroitu chybali 4 zapasy do konca ZC, Modanovi 4 do 1500 zapasov a on ho posadi na tribunu
takto moze stihnut uz len 1499.
Kľud CreepyCreeper píše:To je forma před play off. Šetříme síly nebo co ? :ja_neviem: Před koncem zakladní části by měl být team našlapnutý na play-off. Takto nevím. Asi nechcem druhé místo v konferenci, i když s naší domací hrou je to vlastně jedno
Nezlob se na mne, ale od výprasku od Blues bych se snažil vyhrát každý zápas. To, že není motivace, pro mne není argument. Za 8 minut prohrávat doma 0:3 je pro mne prostě nepochopitelné a neakceptovatelné. Ať jsem, nebo nejsem fans Wing´s.OndroNR píše:A vy si vratíte fans![]()
Viete dobre že už sa im nechce, horšie ako 3. neskončia. Hawks museli vyhrať, takže na nič nečakali a vstúpili od začiatku do zápasu naplno.
![]()
GO WINGS ! Wings pokiaľ nejde už o nič, tak strácajú akúkoľvek motiváciu a takto to potom vyzerá
Jediné, čo v play-off nechcem je Chicago. Neviem ako to, ale reálne môžu Wings dostať aj Chicago. Takže treba vyhrať dnes a nenechávať nič na náhoduCreeper píše:Takže v play off Kojoti a pokud dneska prohrajem (jako že ano) tak nás čeká oblíbené Chicago. Jest to správně ? :frajer2:
Já bych vás docela chtěl dostatOndroNR píše:Jediné, čo v play-off nechcem je Chicago. Neviem ako to, ale reálne môžu Wings dostať aj Chicago. Takže treba vyhrať dnes a nenechávať nič na náhoduGO WINGS !