Myslím, že kľúčový moment zápasu bola bitka č.2 medzi Bertuzzim a O'Brienom, ktorou dal Todd najavo, že mužstvo chce nabudiť. Následne Wings znížili na 3:2 a v tretej tretine práve Bertuzzi krásnou prihrávkou našiel Abdúleka, ktorý vyrovnal. Na záver, pridávam "save of the night" v podaní Jimmyho
http://www.youtube.com/watch?v=pzwKiJEChIQ [/quote]
2 Ondro. Dobře napsáno. Dobrý obrat, který nás snad nakopne. Jimmyho zákrok neskutečný. Dneska nás čekájí Divočáci. No nevím. Těžký zápas v nohách, ale uvidíme. Je třeba urvat aspoň vitězství v divizi.
Go Wing´s Go !!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Datsyuk sa vracia do zostavy, Modano je healthy scratch. Kronwall vynechá 2.zápas v rade, ale onedlho bude v poriadku je len day to dayDatsyuk 13 píše:datsyuk kronwall a ozzi nehraju... neviem odkial to mas...
btw ja muzstvo neodpisujem po jednej tretine ale kvoli nestalym vykonom.
GO WINGS !
Wings si zaistili víťazstvo v centrálnej divízií, 9.krát za posledných 10 sezón RESPECT !!!
K zápasu : Konečne skóroval Franzen či Homer, chlapci naberajú formu pred PO, to je tu už o týždeň GO WINGS !!!
Datsyuk prispel 1 asistenciou. A Henrik Zetterberg sa drží v prvej desine bodovania ligy, získal 2 asistencie
K zápasu : Konečne skóroval Franzen či Homer, chlapci naberajú formu pred PO, to je tu už o týždeň GO WINGS !!!
Datsyuk prispel 1 asistenciou. A Henrik Zetterberg sa drží v prvej desine bodovania ligy, získal 2 asistencie
Divizní titul po 9-té z posledních 10-ti sezón o něčem svědčí.Ale my si jdem pro něco jiného.Menší obrázková nápověda Kluci se před play off musí rozehrát k výborným výkonům a v play off v nich pokračovat.V prvním kole budeme mít podle mých odhadů hodně nepříjemný Anaheim.Je to jen můj tip.
To je od Mika pěkné. Obzvláště potom, co jsem nedávno četl článek jak si spolu promluvili o jeho hře a vše si vyjasnili.arek píše:babcock teda riadne oje*al Modana detroitu chybali 4 zapasy do konca ZC, Modanovi 4 do 1500 zapasov a on ho posadi na tribunu takto moze stihnut uz len 1499.
Keď raz niekto nehrá dobre, tak nejde o to, koľko zápasov mu chýba do tej a onej méty
Aspoň sa Modano pripraví na PO V stredu Hurikáni a potom dvojzápas s Jastrabmi Aspoň 4 bodíky keby chlapci urvali A potom hor sa do play-off, ja by som si osobne prial Predátorov, ale reálne to môže byť aj nepríjemný Anaheim či Chicago, ktoré by som asi najviac nechcel :ja_neviem:
Aspoň sa Modano pripraví na PO V stredu Hurikáni a potom dvojzápas s Jastrabmi Aspoň 4 bodíky keby chlapci urvali A potom hor sa do play-off, ja by som si osobne prial Predátorov, ale reálne to môže byť aj nepríjemný Anaheim či Chicago, ktoré by som asi najviac nechcel :ja_neviem:
Kľud Creepy Carolina je doma dobrá a doma nepúšťa body. Navyše má o triedu lepšieho brankára ako Detroit Radšej mi povedz, prečo hral Zetterberg len 4:30 .... dpč asi zranenieCreeper píše:To je forma před play off . Šetříme síly nebo co ? :ja_neviem: Před koncem zakladní části by měl být team našlapnutý na play-off. Takto nevím. Asi nechcem druhé místo v konferenci, i když s naší domací hrou je to vlastně jedno
no....další heroický výkon s Hawks ,hlavně ta 1.třetina
zítra v luxusním čase odveta a tam si myslím,by jsme už mohli
začít konečně něco hrát,protože je sice pěkné,pošetřit před play-off
síly,ale nějak se na to bohužel nedá dívat a s tím,co předvádíme,
to vypadá na brzké vyřizování letenek směr Bratislava......
wake up WINGS
zítra v luxusním čase odveta a tam si myslím,by jsme už mohli
začít konečně něco hrát,protože je sice pěkné,pošetřit před play-off
síly,ale nějak se na to bohužel nedá dívat a s tím,co předvádíme,
to vypadá na brzké vyřizování letenek směr Bratislava......
wake up WINGS
Nezlob se na mne, ale od výprasku od Blues bych se snažil vyhrát každý zápas. To, že není motivace, pro mne není argument. Za 8 minut prohrávat doma 0:3 je pro mne prostě nepochopitelné a neakceptovatelné. Ať jsem, nebo nejsem fans Wing´s.OndroNR píše:A vy si vratíte fans Viete dobre že už sa im nechce, horšie ako 3. neskončia. Hawks museli vyhrať, takže na nič nečakali a vstúpili od začiatku do zápasu naplno.
GO WINGS ! Wings pokiaľ nejde už o nič, tak strácajú akúkoľvek motiváciu a takto to potom vyzerá
Jediné, čo v play-off nechcem je Chicago. Neviem ako to, ale reálne môžu Wings dostať aj Chicago. Takže treba vyhrať dnes a nenechávať nič na náhodu GO WINGS !Creeper píše:Takže v play off Kojoti a pokud dneska prohrajem (jako že ano) tak nás čeká oblíbené Chicago. Jest to správně ? :frajer2:
Já bych vás docela chtěl dostatOndroNR píše:Jediné, čo v play-off nechcem je Chicago. Neviem ako to, ale reálne môžu Wings dostať aj Chicago. Takže treba vyhrať dnes a nenechávať nič na náhodu GO WINGS !
1. kvůli rivalitě - byl by to ultra hec
2. zatím se nám proti vám daří.
Akorát teď nevidím, žádnou pořádnou možnost jak vás dostat
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé