Thank´sRosťa píše:On ten zápas mohl být rozhodnutý už v první třetině.Měli jsme tam pár výborných šancí.Radši se v neděli nedívej
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Takže 1:30 zápas proti Tampe, určite sa budem pozerať bude to určite dobrý zápas
Dnes lajny:
Franzen-Zetterberg-Bertuzzi
Hudler-Datsyuk-Cleary
Draper-Helm-Eaves
Miller-Abdelkader-Holmstrom
Lidstrom - Stuart
Kronwall - Kindl
Ericsson - Rafalski
Jimmy Howard nastúpi v bráne
Tak som zvedavý, ako to dopadne, pre Yzyho špecifický zápas
GO WINGS !!!
Dnes lajny:
Franzen-Zetterberg-Bertuzzi
Hudler-Datsyuk-Cleary
Draper-Helm-Eaves
Miller-Abdelkader-Holmstrom
Lidstrom - Stuart
Kronwall - Kindl
Ericsson - Rafalski
Jimmy Howard nastúpi v bráne
Tak som zvedavý, ako to dopadne, pre Yzyho špecifický zápas
GO WINGS !!!
Maximálne spokojný, výhra 6:2, skvelá obrana na čele s Jimmym, ktorý sa pomaly ale isto zlepšuje, dnes si pripísal 38 zákrokov
Prvá tretina v režií Wings, dva góly. Pozastavil by som sa pri prvom. V presilovke nič moc, a zrazu príde strela Lidasa a výborný teč Clearyho a razom je 0:1. Pri gole na 0:2 Dats preberie puk, ide s ním až do útočneho pásma, prenechá Clearymu, ten nastrelí, a Pasha doráža na 0:2. Góly takpovediac prakticky z ničoho, ale hold, Red Wings sú tímom, ktorý vie dať gól aj z pološance.
V druhej tretine Lights vyrovnali hru aj skóre, trafil sa Hedman a Downie. Red Wings dali šťastný gol na 2:3 keď sa puk odrazil od korčule Hedmana do brány. Nuž, aj také padajú Následne Roloson neudržal strelu Homera, Abdelkader pohodlne zasúva do prázdnej brány V poslednej tretine Red Wings korunujú výborný výkon 2 gólmi Datsyuka a Helma. Takže 2 body sú na svete, Jimmyho výborný výkon a už dnes v noci nás čaká zápas na Floride proti Panterom. Priestor dostane Joey MacDonald, tak uvidíme
GO WINGS !!!!
Prvá tretina v režií Wings, dva góly. Pozastavil by som sa pri prvom. V presilovke nič moc, a zrazu príde strela Lidasa a výborný teč Clearyho a razom je 0:1. Pri gole na 0:2 Dats preberie puk, ide s ním až do útočneho pásma, prenechá Clearymu, ten nastrelí, a Pasha doráža na 0:2. Góly takpovediac prakticky z ničoho, ale hold, Red Wings sú tímom, ktorý vie dať gól aj z pološance.
V druhej tretine Lights vyrovnali hru aj skóre, trafil sa Hedman a Downie. Red Wings dali šťastný gol na 2:3 keď sa puk odrazil od korčule Hedmana do brány. Nuž, aj také padajú Následne Roloson neudržal strelu Homera, Abdelkader pohodlne zasúva do prázdnej brány V poslednej tretine Red Wings korunujú výborný výkon 2 gólmi Datsyuka a Helma. Takže 2 body sú na svete, Jimmyho výborný výkon a už dnes v noci nás čaká zápas na Floride proti Panterom. Priestor dostane Joey MacDonald, tak uvidíme
GO WINGS !!!!
Taky spokojenost. Přeci jenom jsem měl trochu obavu co "vymyslí" Steve Yzerman, ale dopadlo to dobře. Tampa nehraje vůbec špatně a je vcelku překvapením letošního ročníku.
Dneska přesun na Floridu a ihned další zápas. No nebude to jednoduché. Ti kluci potřebuji každý bod pro play-off.
Tak Go Wings !!!
Dneska přesun na Floridu a ihned další zápas. No nebude to jednoduché. Ti kluci potřebuji každý bod pro play-off.
Tak Go Wings !!!
Tohle čtu všude a nechápu to - mohl by mi někdo vysvětlit, co mohl asi tak Yzerman dělat víc, než si sednout na svoje místo a dívat se na zápas jako na každý jiný? Všude před zápasem "Yzerman vs. Red Wings" a přitom je to nesmysl, GM nemá na ten zápas žádný vliv, maximálně mohl přijít do šatny a slíbit hráčům za výhru prase a bečku piva
mountain píše:Tohle čtu všude a nechápu to - mohl by mi někdo vysvětlit, co mohl asi tak Yzerman dělat víc, než si sednout na svoje místo a dívat se na zápas jako na každý jiný? Všude před zápasem "Yzerman vs. Red Wings" a přitom je to nesmysl, GM nemá na ten zápas žádný vliv, maximálně mohl přijít do šatny a slíbit hráčům za výhru prase a bečku piva
to neřeš......myslím,že to nikoho moc netrápí .... :smile03:
..........................................
tak jsme zmákli i Cats,i když to zase nebylo nic jednoduchého.....
Joey dnes nic moc,nepůsobil zrovna jistě,i když v závěru nás podržel .Oproti zápasu s Bolts,hrál místo Kindla Salei
a nemůžu si pomoct,zdá se mi,že Ruslan už přestává stíhat a Kubu uvidíme hrát častěji
Jinak znovu nám Pavel ukazoval,jaká to je extratřída ........
a do formy se po zranění dostává už i Cleary-hraje výborně a zase kupodivu Hudler,ten se v té 2brázdě s Pavem
konečně našel a začal hrát to,na co jsme víc jak půl sezony marně čekali
Souhlasím s Baffym !!! Druhý těžký zápas ve dvou dnech s dobrým koncem. Ožívá Huds a my máme sérii 4 zápasů s výhrou. O Pavlovi se nemá smysl bavit, to je pan hráč. Otázka co se sestavou udělá návrat Modana. Teď je složení útoků dobré. V neděli Divočáci . Doufám že neusneme na vavřínech a potvrdíme dobrou formu. :frajer2:
budem vam fandit i ked ja fandim detroitu stale kedze patrite medzi moje oblubene timy / columbus neratam to je srdcovy tim/.Creeper píše:Souhlasím s Baffym !!! Druhý těžký zápas ve dvou dnech s dobrým koncem. Ožívá Huds a my máme sérii 4 zápasů s výhrou. O Pavlovi se nemá smysl bavit, to je pan hráč. Otázka co se sestavou udělá návrat Modana. Teď je složení útoků dobré. V neděli Divočáci . Doufám že neusneme na vavřínech a potvrdíme dobrou formu. :frajer2:
Momentálne sa darí, 4 zápasy bez prehry, patrilo by sa vyhrať aj v Minnesote a trošku sa dotiahnuť na Kosatky Bertuzzi si asi fakt vstúpil do svedomia Creeper Asi bol na fóre po zápase s Preds, ked si ho posielal na tribúnu
A Pavel Datsyuk o ňom netreba fakt nič vravieť, v NHL je môj obľúbený hráč a najlepší technik A Bertuzzi by mohol vydržať čo najdlhšie GO WINGS !!!
A Pavel Datsyuk o ňom netreba fakt nič vravieť, v NHL je môj obľúbený hráč a najlepší technik A Bertuzzi by mohol vydržať čo najdlhšie GO WINGS !!!
Škoda,že Pavel byl tak dlouho zraněný,myslím,že mohl atakovat přední příčky bodování.Ale hlavně,že se teď daří týmu.Bertík se nám krásně rozstřílel.Hodně těží ze hry Henrika a mezka.Celkově se první dvě lajny rozehrály a šlape jim to.Chtělo by to tu vítěznou šňůru natáhnout co nejdéle a dotáhnout se na kosatky.
výborne, ďaľšia výhra, zápas som žiaľ nevidel, no higlight a nájazdy som zhliadol a musím povedať, že Detroit bol lepší(asi podľa počtu striel) po celý zápas. V nájazdoch sa ukázala GENIALITA dvoch hráčov, menovite Pašu a Berťa, ktorý oslávil 1000.zápas v NHL krásnym gólom z nájazdu. Chcel by som poukázať na štýl Howarda pri nájazdoch. Všimnite si, že pri nájazdoch stojí a čaká, čo urobí hráč GO WINGS ! Dnes oddych a zajtra doma Sharks, ktorým sa v poslednej dobe darí, tak snáď ich zmákneme. LET'S GO RED WINGS !!!
PS: Jimmyho štatistiky idú pomaly hore, už má 90,8 %
PS: Jimmyho štatistiky idú pomaly hore, už má 90,8 %
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé