V pondelok nastúpia Red Wings na domácom ľade proti NY Rangers, tak to už snáď nespackajú

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
to áno, zápas výbornýBaffy píše:kruci ..... ale zápas jak lusk,bavilo mě to hodně a Rangers hráli přímo skvěle,to jsem fakt čuměl
![]()
ale Jimmy byl prostě rozjetý a chytal jak ďábelPavel výborný výkon
a pochválit musím i Hudlera,
naopak Kindl měl vstup do zápasu celkem hrozivý a rozdával to tam Jezdcům jedna radost,ale pak už se naštěstí
uklidnil a dohrál to v klidu....s Flipem nevím co se stalo,ale snad nic vážného.... :modlenie:
To nejsou řeči, ale částečně i fakta. Bohužel. A neusněme na vavřínech, že jsme na 2. místě v konferenci. Kolik bodů je na čáře play-off ? :ja_neviem:306717 píše:Poslední zápasy nám moc nevyšly, to je pravda, ale stále - 2. místo na Západě je 2. místo na Západě. Jestli fandové RW mají takovéto řeči (nejhorší obrana, špatné zakládání útoků, 4 matche a PO v řiti), tak co si asi říkají fandové týmů, které jsou na hraně PO resp. pod ní?
Navíc, tento tým již jen ztěží může hrát hůře, to snad již ani nejde, takže já to vidím jednoznačně na světlé zítřky a doladění formy na PO (hlavně doléčit všechna zranění a aby se nám dále vyhýbala).