čaute, po dlhšej dobe som späť, mal som v škole nejaké tie opravovačky, tak sem som veľmi nechodil, samozrejme, situáciu okolo Nabokova a pod. pozorne sledujem :smile03:
1.ešte k zápasu so St.Louis : Chalani začali fantasticky, výborne napádali, bolo razom 0:3, no potom sa moc stiahli a zbytočne dostali Bluesmanov do zápasu. Začal to Salei svojou chybou a Oshie trafil ako sa to má
Pred poslednou tretinou Red Wings viedli 1:3, no čo sa stalo, to bolo neskutočné, DRW ďalej bránili a Berglund (nepodarenou strelou z prvej) znížil na 2:3. Tlak St.Louis ďalej pokračoval, a Backes zrazu vyrovnal na 3:3 pomedzi Jimmyho betóny.
Potom sa Detroit zobudil, no zápas dospel do predĺženia. V ňom výborne zabojoval Helm, posunul na Hudlera, ktorý potiahol puk až do útočného pásma, prihral "Boltovi" a ten z prvej rozhodol. Hra bola všelijaká, ale hlavné sú 2 body a to, že sa stále držíme tesnom závese za Vancouverom
2. čo sa týka situácie okolo evgeniho nabokova
Je to skvelý brankár, ja dúfam, že tú waiver listinu tentokrát budú všetci ignorovať, a že Evgeni tam pobudne celých 24 hodín a pripojí sa k nášmu tímu
Dvojica Howard - Nabokov by bola skvelá hlavne do play-off a ešte je tu aj Chris Osgood, tiež kvalitný gólman, takže nemáme sa čoho obávať.
3. Tento tím je teda vyskladaný parádne, v obrane skvelí hráči, po návrate Stuarta budú Red Wings ešte lepší. V útoku stále chýba Datsyuk, ktorý po ASG nastúpi a určite pomôže aj v obrane, ktorá je teraz trošku rozháraná.
Osobne viac čakám od Bertuzziho či Filppulu. Inak je všetko ok, PO by nám nemalo ujsť, tak sa tešme z RED WINGS :frajer2:
Dnes v skvelom čase 20:00 hostíme doma obhajcov titulu a divíznych rivalov zo ŠIKAGA
tak verím, že im nakopneme prdelky
GO WINGS GO !