Ještě se trošku vrátím k tomu zápasu s Pens,už jsem sice psal do jejich topicu,ale pár věcí bych ještě měl.Creeper píše:Bohužel zranění nás brzdí
Chyby v obraně-dnes hořel Kronwall a nemůžu si pomoct,ta jejich souhra s Lidasem prostě nefunguje.Co se zranil Stuart,tak nastupují spolu a podle mě,to není dobře.Mohl by to zkusit Babcock trochu prohodit,ty obranné dvojice.Naopak v poslední době se mi,narozdíl od začátku sezóny hodně líbí Kuba Kindl,vypadá to,že získal sebevědomí,nezmatkuje a je spolehlivý.
Z útočníků bych vyzvedl znovu Zetteho,on prostě dře,jezdí si pro puky,zakládá akce,při ztrátě je první vzadu,přesilovky,oslabení,maká přímo příkladně.
Drew Miller taky další dobře zahraný zápas,taky Eaves,Helm a Abdulek slušné výkony.
Hudler,Tatar,tam už je to horší.Čekal bych teď více od Franzena,Flipa a Bertuzziho,oni by při absenci Pavla,Homera a Clearyho měli být mnohem víc vidět. Zatím to tahá Henrik a mám strach,aby na konci zákl.části nebyl unavený nebo zraněný......
Musíme to zkrátka ještě pár zápasů vydržet,až se vrátí Dats a Dan,tak bude zase lépe....
Jo a ještě musím smeknout před těmi oslabeními v podání Tučňáků,to byla opravdu paráda a nedivím se,že v tom kralují celé lize.....