Johan to pekne ukončil krásnym game-winnerom

V utorok sa pozrieme do Consol Energy Center do Pittsburghu. Snád nebude hrať Sidney

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
priznam se zcela vazne, ze presne tohohle scenare se dost bojim..306717 píše:.. kluci se dají do kupy, před PO se rozehrají a tam snad již budeme řádit v plné síle..
Jako fanda Flyers na to ale musíš být zvyklýAndyF píše:306717 píše:My to zatim resime tak, ze zapasy hrajeme na pul plynu. Taky nam to celkem vychazi.
Hm,no zrovna od Tebe,bych takovou větu moc nečekal .....TT1905 píše:Každopádně se mi líbí jejich hra, proti Pens budu držet palce
Všimol si si to ? Ako je teraz Crosby zranený, tak každý každučičký deň je o ňom niečo nové, ako postupuje jeho liečbaCreeper píše:Čekají nás Tučnáci. Nic proti fans Pens, ale ja osobně je nesnáším :ho*no: Nemám rád Crosbyho (jest to zprofanované dětsko z Kanady). Všude samý Crosby Crosby, přitom je hromada šikovných a dobrých (ne-li lepších) hokejistů. Bude to těžké, ale aspoň bodík by bodl. Aspoň bych nemusel poslouchat ty kecy od jednoho kamoše (fan Pens). Pak ASG a budem silnější. Tedy Go Wing´s Go
Přesně !! Přesně moje slova. Jak to s ním je, že vynecha ASG a pod. Koho to zajíma ? Fans Wing´s určitě ne !!!OndroNR píše:Všimol si si to ? Ako je teraz Crosby zranený, tak každý každučičký deň je o ňom niečo nové, ako postupuje jeho liečbaCreeper píše:Čekají nás Tučnáci. Nic proti fans Pens, ale ja osobně je nesnáším :ho*no: Nemám rád Crosbyho (jest to zprofanované dětsko z Kanady). Všude samý Crosby Crosby, přitom je hromada šikovných a dobrých (ne-li lepších) hokejistů. Bude to těžké, ale aspoň bodík by bodl. Aspoň bych nemusel poslouchat ty kecy od jednoho kamoše (fan Pens). Pak ASG a budem silnější. Tedy Go Wing´s GoUž mi to lezie cez mozog. Datsyuk je zranený a kto o ňom píše ? Nikto, povedalo sa, že sa vráti okolo ASG a to je všetko. Keď sa vráti, tak bude správička, Pavel Datsyuk sa vrátil do akcie. A to je celé. Okrem Crosbyho je v NHL dalších mnoho hokejistov, ktorí su pre mňa lepší.
Creeper píše:Hele ty jedenz Jersey
![]()
martin83 píše:Podle všeho to vypadá, že opět bude chybět Sidney, ale Red Wings zase postrádají Dacjuka pokud se nepletu takže je to fifty-fifty.