to nie je zlý nápad, ale kto by ho chcelRosťa píše:Já bych se třeba nebránil výměně Hudlera.Na co nám je hráč za nějaké 3 milióny,když většinu času prosedí na tribuně.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
DETROIT RED WINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj,to teď asi není na pořadu dne,ta výměna myslím,navíc Babcock ještě stále nad Hudlerem nezlomil hůl a dává mu šanci hrát. Zkouší ho do 2. a 3.lajny,hodně chodí i na přesilovky,ale je to marné! Modano....o tom už jsme tu psali,jediná optimistická naděje asi je,že povstane z mrtvých až v play-off,jinak má narozdíl od Hudse,Millera,Eavese a 'Chucka Norrise',místo v sestavě jisté . Nejvíc mi osobně ale vadí,když Babs posadí Eavese,ten kluk je bojovník a srdcař,který dře a maká vždy na 100%! Což se třeba o Jirkovi,Modanovi nebo i Drewovi někdy říct nedá....(samozřejmě o Draperovi,který je ovšem čerstvě po zranění vůbec nepochybuji).....Creeper píše:Výměna ? kdo by ho chtěl. Holt musí makat nebo bude sedět. Taky mně zklamal Modano. Teď je zraněný, ale čekal jsem od něj víc. V přípravě to nebylo špatné, ale teď oba 2 celkem zklamání.
Od Modana očakávam, že dačo ukáže, až v play-off Eaves je pecka, veď vďaka nemu vznikla skvelá speed line Eaves - Helm - DraperBaffy píše:Jj,to teď asi není na pořadu dne,ta výměna myslím,navíc Babcock ještě stále nad Hudlerem nezlomil hůl a dává mu šanci hrát. Zkouší ho do 2. a 3.lajny,hodně chodí i na přesilovky,ale je to marné! Modano....o tom už jsme tu psali,jediná optimistická naděje asi je,že povstane z mrtvých až v play-off,jinak má narozdíl od Hudse,Millera,Eavese a 'Chucka Norrise',místo v sestavě jisté . Nejvíc mi osobně ale vadí,když Babs posadí Eavese,ten kluk je bojovník a srdcař,který dře a maká vždy na 100%! Což se třeba o Jirkovi,Modanovi nebo i Drewovi někdy říct nedá....(samozřejmě o Draperovi,který je ovšem čerstvě po zranění vůbec nepochybuji).....Creeper píše:Výměna ? kdo by ho chtěl. Holt musí makat nebo bude sedět. Taky mně zklamal Modano. Teď je zraněný, ale čekal jsem od něj víc. V přípravě to nebylo špatné, ale teď oba 2 celkem zklamání.
Eavesa som si veľmi obľúbil. Veľký bojovník, nevynechá ani jeden súboj.
Dnes o 1:30 zaujímavý súboj proti LA Kings. Nakoľko zajtra máme vianočnú akadémiu, tak si tento zápas pozriem Snáď opäť nastúpi speed line
Rosťa píše:Tak nás dneska čekají blůsmeni.Snad budou kluci lépe mířit a nějaký ten gól vstřelíme.Hlavní budou 2 body.Jinak pokud nastoupí Osgood v bráně a Detroit vyhraje,bude to jeho jubilejní 400 vítězství v NHL.
To ano,přál bych mu to,ale nejsme teď v situaci,kdy bychom mohli riskovat ,proto bych byl radši,kdyby stál
v bráně zase Howie,i když dostal posledně pětku,za většinu těch gólů nemohl a rozhodně to je větší jistota.... :frajer2:
Lidas je prostě král,to je neuvěřitelné jak on stále hraje!Rosťa píše:Tak co říkáte na Nicka?Teď myslím toho staršího.Hattrick mu chyběl do sbírky,tak se konečně dočkal.Lidstrom je hráč,u ketrého bych sim přál,aby hrál do 50-ti.Je to až neuvěřitelné jakou si udržuje formu.
Parádní zápas ale jistě odehrál i Hank (4asist.)
Škoda,že se mrknu asi až o víkendu,vůbec nestíhám,máme toho v práci strašně moc a k tomu dnes firemní večírek... ,tak doufám,že se nezřídím jak dobytek...
(ať můžu zítra na ten hokej Rosťo.... :frajer2: )
Baffy píše:Lidas je prostě král,to je neuvěřitelné jak on stále hraje!Rosťa píše:Tak co říkáte na Nicka?Teď myslím toho staršího.Hattrick mu chyběl do sbírky,tak se konečně dočkal.Lidstrom je hráč,u ketrého bych sim přál,aby hrál do 50-ti.Je to až neuvěřitelné jakou si udržuje formu.
Parádní zápas ale jistě odehrál i Hank (4asist.)
Škoda,že se mrknu asi až o víkendu,vůbec nestíhám,máme toho v práci strašně moc a k tomu dnes firemní večírek... ,tak doufám,že se nezřídím jak dobytek...
(ať můžu zítra na ten hokej Rosťo.... :frajer2: )
Paráda. Sice jsem opět zápas neviděl, ale aspoň mrknu na highlits. Nicka mám strašně rád a jsem za hattrick štastný Hned si dám po práci 3 štamprle na jeho 3 góly
Hank
Musíme z JLA udělat nedobytnou pevnost jako v minulosti
Henrik zahrál taky parádně.Jsem rád,že se našim oporám daří.Minulou sezónu to nebylo zas tak ono.Když se to veme,máme téměř stejný tým jako minulý rok.Teďka bez Modana a Hudlera jako posilu asi teď moc počítat nemůžem.Mohl by se podařit i hattrick Dacjukovi.Ten měl taky hodně 2 gólových zápasů.Snad v pátek proti Chicagu.Budem držet palce.
Norris Trophy dostane prece letos MeszarosGetzo5 píše:
Prvý hattrick pre Lidasa v kariére Norrs Trophy #7 volá
Ted se panacek v +/- pekne utrhnul.. (delam si srandu, abys to zas nevzal vazne, jako to semi s Pens, ktery je ostatne vysoce nepravdepodobny, protoze druhy z divize bude 4. nasazeny a ne 2. )
Pán obranca, pán niekto, pán LEGENDA ! Klobúk dole pred Nicklasom Lidstromom !!!
K zápasu :
Red Wings mali zápas pod kontrolou, teší ma, že Datsyuk s Zettom opäť predvádzajú výbornú hru, 70 bodov v minulej sezóne bola len náhoda, v tom slova zmysle, že majú na minimálne 80b
Dnes oddych, a zajtra derby proti Blackhawks, tak snáď urveme aspoň bod z United Center
K zápasu :
Red Wings mali zápas pod kontrolou, teší ma, že Datsyuk s Zettom opäť predvádzajú výbornú hru, 70 bodov v minulej sezóne bola len náhoda, v tom slova zmysle, že majú na minimálne 80b
Dnes oddych, a zajtra derby proti Blackhawks, tak snáď urveme aspoň bod z United Center
Prohrali jsme. Špatný výkon v obraně. Jimmy toho spoustu pochytal. Dallas ? Hraji výborně. I přes problémy co mají v klubu. Nevím nevím.OndroNR píše:Prehrali sme, nič sa nedeje,chlapci sú asi mysľou pri štedrej večeri
Dnes treba potrénovať, a zajtra sfúknuť Dallas, do brány pôjde Chris Osgood, tak snáď si pripíše 400.výhru
To ano,ale pokud bude fakt chytat Ozzie,tak to nevidím moc dobře, .... posledně nás totiž mamllásek dost nekompromisně přejel.Rosťa píše:Snad budou hrát pro Ozziho.Tu 400 výhru si zaslouží.Ale výkon to musí být minimálně 100%.
Ani se mi zase nechce na ten zápas s obhájci dívat....
Tak jsem si to protrpěl....no,nehrál to Detroit zase tak zle,ale ta koncovka.....
Hawks měli výborný vstup do zápasu a ten Bickellův gól,to tedy byla parádička....
potom sice Patrick(17) dokázal snížit,ale pak už to bylo jen trápení s pozorně chytajícím Crawfordem.... :ja_neviem:
zajímavé je,že za celý zápas byl vyloučen jen Ericsson,ta vysoká hůl Bertíka na Sharpa,už potrestána nebyla,
protože výhodu v šesti hráčích,dokázal Kopy krásně využít a dát asi rozhodující gól na 3:1 ....
no,je to škoda,ale nevadí .... v tu neděli prostě budou muset Wings zamakat do krve,Stars jsou letos fakt dobří
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé