to nie je zlý nápad, ale kto by ho chcelRosťa píše:Já bych se třeba nebránil výměně Hudlera.Na co nám je hráč za nějaké 3 milióny,když většinu času prosedí na tribuně.

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jj,to teď asi není na pořadu dne,ta výměna myslím,navíc Babcock ještě stále nad Hudlerem nezlomil hůl a dává mu šanci hrát. Zkouší ho do 2. a 3.lajny,hodně chodí i na přesilovky,ale je to marné! Modano....o tom už jsme tu psali,jediná optimistická naděje asi je,že povstane z mrtvých až v play-off,jinak má narozdíl od Hudse,Millera,Eavese a 'Chucka Norrise',místo v sestavě jistéCreeper píše:Výměna ? kdo by ho chtěl. Holt musí makat nebo bude sedět. Taky mně zklamal Modano. Teď je zraněný, ale čekal jsem od něj víc. V přípravě to nebylo špatné, ale teď oba 2 celkem zklamání.
Od Modana očakávam, že dačo ukáže, až v play-offBaffy píše:Jj,to teď asi není na pořadu dne,ta výměna myslím,navíc Babcock ještě stále nad Hudlerem nezlomil hůl a dává mu šanci hrát. Zkouší ho do 2. a 3.lajny,hodně chodí i na přesilovky,ale je to marné! Modano....o tom už jsme tu psali,jediná optimistická naděje asi je,že povstane z mrtvých až v play-off,jinak má narozdíl od Hudse,Millera,Eavese a 'Chucka Norrise',místo v sestavě jistéCreeper píše:Výměna ? kdo by ho chtěl. Holt musí makat nebo bude sedět. Taky mně zklamal Modano. Teď je zraněný, ale čekal jsem od něj víc. V přípravě to nebylo špatné, ale teď oba 2 celkem zklamání.. Nejvíc mi osobně ale vadí,když Babs posadí Eavese,ten kluk je bojovník a srdcař,který dře a maká vždy na 100%! Což se třeba o Jirkovi,Modanovi nebo i Drewovi někdy říct nedá....(samozřejmě o Draperovi,který je ovšem čerstvě po zranění vůbec nepochybuji).....
Rosťa píše:Tak nás dneska čekají blůsmeni.Snad budou kluci lépe mířit a nějaký ten gól vstřelíme.Hlavní budou 2 body.Jinak pokud nastoupí Osgood v bráně a Detroit vyhraje,bude to jeho jubilejní 400 vítězství v NHL.
Lidas je prostě král,to je neuvěřitelné jak on stále hraje!Rosťa píše:Tak co říkáte na Nicka?Teď myslím toho staršího.Hattrick mu chyběl do sbírky,tak se konečně dočkal.Lidstrom je hráč,u ketrého bych sim přál,aby hrál do 50-ti.Je to až neuvěřitelné jakou si udržuje formu.
Baffy píše:Lidas je prostě král,to je neuvěřitelné jak on stále hraje!Rosťa píše:Tak co říkáte na Nicka?Teď myslím toho staršího.Hattrick mu chyběl do sbírky,tak se konečně dočkal.Lidstrom je hráč,u ketrého bych sim přál,aby hrál do 50-ti.Je to až neuvěřitelné jakou si udržuje formu.![]()
Parádní zápas ale jistě odehrál i Hank (4asist.)
Škoda,že se mrknu asi až o víkendu,vůbec nestíhám,máme toho v práci strašně moc a k tomu dnes firemní večírek...,tak doufám,že se nezřídím jak dobytek...
(ať můžu zítra na ten hokej Rosťo.... :frajer2:)
Norris Trophy dostane prece letos MeszarosGetzo5 píše:
Prvý hattrick pre Lidasa v kariéreNorrs Trophy #7 volá
Prohrali jsme. Špatný výkon v obraně. Jimmy toho spoustu pochytal. Dallas ? Hraji výborně. I přes problémy co mají v klubu. Nevím nevím.OndroNR píše:Prehrali sme, nič sa nedeje,chlapci sú asi mysľou pri štedrej večeri![]()
![]()
![]()
Dnes treba potrénovať, a zajtra sfúknuť Dallas, do brány pôjde Chris Osgood, tak snáď si pripíše 400.výhru
To ano,ale pokud bude fakt chytat Ozzie,tak to nevidím moc dobře,Rosťa píše:Snad budou hrát pro Ozziho.Tu 400 výhru si zaslouží.Ale výkon to musí být minimálně 100%.